Articolele din categoria ACTUAL:

EUROVISION 2014. Reprezentanta Moldovei, gest UNIC pe scenă Alt tip
EUROVISION 2014, semifinala 1: cine s-a calificat în FINALĂ. Reprezentanta Moldovei, GEST UNIC LIVE
EUROVISION 2014. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda sunt cele 10 ţări calificate în finala Eurovision Song Contest 2014, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, marţi, de semifinala 1 care s-a desfăşurat pe scena B&W Hallerna din Copenhaga. Cristina Scarlat, reprezentanta Republicii Moldova, nu a reușit să se califice.
Guvernul neagă că ar vrea să extindă impozitarea persoanelor cu activităţi independente
Guvernul neagă că ar vrea să extindă impozitarea persoanelor cu activităţi independente
Guvernul intenţionează să introducă un nou sistem al contribuţiilor sociale obligatorii, prin extinderea bazei de calcul a acestora asupra tuturor veniturilor realizate de persoanele fizice care desfăşoară activităţi independente, indiferent dacă acestea mai realizează sau nu şi alte venituri, relatează Mediafax. UPDATE: Consilierul premierului Ponta, Cristian Socol, a precizat că guvernul nu intenţionează să impoziteze suplimentar persoanele fizice în 2014, potrivit Realitatea TV. 
Mii de români internați sunt infestați cu o bacterie mortală
Mii de români internați sunt infestați cu o bacterie mortală
O bacterie ucigaşă a băgat spaima în pacienţii spitalelor din România! De la începutul anului, tot mai mulţi români care urmează tratamente cu antibiotice s-au trezit infectaţi cu Clostridium difficile, un microb care, iniţial, provoacă diaree puternică. Totul poate culmina cu disfuncţionalitatea organelor interne, iar, în final, cu moartea pacientului. Pare uluitor, dar o simplă atingere a clanţei este suficientă pentru a fi infectat!