Articolele din categoria ACTUAL:

Margareta Pogonat a murit
MARGARETA POGONAT a murit! Marii actori și-au exprimat regretul față de dispariția artistei
Actriţa Margareta Pogonat a murit duminică, la vârsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a declarat pentru MEDIAFAX Anca Rusescu, fiica artistei. Fiica artistei a mai declarat pentru MEDIAFAX că trupul neînsufleţit al acesteia va fi depus la capela cimitirului Iancu Nou din Bucureşti, iar înmormântarea va avea loc marţi, la ora 12.00. Toţi cei care vor să îi aducă un ultim omagiu pot merge marţi, înainte de înmormântare, la capela cimitirului.
Secretele din ambasada plutitoare a României. Bricul MIRCEA împlinește 75 de ani Alt tip
Secretele din ambasada plutitoare a României. Bricul MIRCEA împlinește 75 de ani
Bricul Mircea împlineşte săptămâna aceasta 75 de ani de când se află în serviciul marinei militare româneşti. În tot acest timp a cutreierat mări şi oceane cât pentru 14 ocoluri ale Pământului. Peste 6.000 de cadeţi au fost instruiţi la bord de-a lungul anilor, iar pavilionul românesc a fost arborat cu mândrie în nenumărate porturi. O veritabilă ambasadă plutitoare, aflată la datorie, până la sfârşitul lunii, la prima regată organizată vreodată pe Marea Neagră.
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
Micul dejun este numit pe bună dreptate cea mai importantă masă a zilei. Sănătatea şi silueta au nevoie de un mic dejun echilibrat şi nutritiv. Specialiştii în sănătate spun că nu doar consumul micului dejun este important, ci şi momentul zilei în care el are loc. În general, este bine ca prima masa a zilei sa fie consumată la circa 30 de minute după trezire, când organismul simte cel mai mult nevoia să pună capăt postului alimentar de peste noapte.