Articolele din categoria ACTUAL:

Ce s-a întâmplat cu creierul lui Albert Einstein
ALBERT EINSTEIN şi celebra SCRISOARE CĂTRE DUMNEZEU: "Biblia este pentru mine o colecţie de..."
ALBERT EINSTEIN s-a născut la 14 martie 1879. Albert Einstein, fizician, autorul teoriei Relativităţii şi laureat al Premiului Nobel pentru Fizică a murit în anul 1955. Acum aproape un an, o scrisoare celebră a fizicianului Albert Einstein a fost vândută cu trei milioane de dolari. Epistola este deosebită pentru că clarifică felul în care omul de ştiinţă  se raportează la religie, după ce mai bine de jumătate de deceniu ateii şi credincioşii şi l-au disputat, încercând să-l încadreze într-una sau cealaltă dintre tabere.
Femeia spune că i s-a pus un diagnostic greşit Alt tip
"Am aşteptat în genunchi". Povestea femeii căreia i s-a pus un DIAGNOSTIC GREŞIT
Medicii de la două spitale clujene sunt acuzaţi de o pacientă că au neglijat-o. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean Cluj cu dureri în tot corpul şi febră. De acolo, doctorii au trimis-o, fără să-i facă analize, la Spitalul de Boli Infecţioase, unde clujeanca a primit tratament pentru bronşită şi infecţie urinară. Pentru că se simţea tot mai rău, ea şi-a făcut analize la o clinică privată. Aşa a aflat că avea sinuzită.
LOVITURĂ teribilă pentru Antena 1 din cauza emisiunii Antena 1
De ce a fost Realitatea TV amendată cu 20.000 de lei. Discuţii incredibile în şedinţa CNA
Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat Realitatea TV cu 20 de mii de lei. Motivul: în cadrul emisiunii Jocuri de Putere ar fi fost făcute afirmaţii care au discriminat etnia maghiară. În replică, moderatorul Rareş Bogdan le-a transmis membrilor CNA că niciodată nu a jignit populaţia de etnie maghiară care trăieşte în Transilvania. Realitatea TV va contesta în instanţă amenda CNA.