Articolele din categoria ACTUAL:

Instituțiile de reglare a pieței trebuie să intervină în timp util
Românii ar putea plăti facturi duble după eliminarea PLAFONĂRII la energie electrică - ANALIZĂ
Românii vor plăti mai mult decât dublu pentru facturile de energie, din momentul în care dispar schemele de compensare. Experții vorbesc despre faptul că oamenii vor începe să plătească peste 1 leu/kWh, dublu față de cel mai mic plafon din prezent. Asta înseamnă că facturile la energie vor crește din 31 martie 2025, atunci când încetează schema de plafonare. În prezent, milioane de consumatori plătesc 0,68 lei/kWh dar în câteva luni prețul se va dubla. Între timp, Ministerul Energiei pregătește o schemă de sprijin. 
Accident grav, în zona 13 Septembrie, din București: o victimă, după un impact extrem de violent cu un tramvai
Accident grav, pe Șoseaua Progresului, din București: un mort, după impactul cu un tramvai. Substanțe psihoactive, depistate după testarea vatmanului - VIDEO
Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, pe Șoseaua Progresului, din București. Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în plin într-un tramvai. Șoferul, rămas încarcerat, a decedat ulterior. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Circulația tramvaielor a fost blocată timp de aproximativ 3 ore. Pentru a veni în sprijinul călătorilor a fost înființată linia navetă 625, care circulă între Piaţa Danny Huwe şi Şura Mare, conform anunțului făcut de STB.
EXCLUSIV. Lacrimi amare pe fețele oamenilor loviți de inundațiile istorice. Sinistrat: Am crezut că murim/ Captură video Exclusiv
Lacrimi amare pe fețele oamenilor loviți de INUNDAȚIILE istorice: Am crezut că MURIM!
Mărturii cutremurătoare ale oamenilor după inundațiile catastrofale care au lovit comuna Cuza Vodă din județul Galați. Mulți dintre ei au crezut că își vor pierde viața în noaptea în care s-a declanșat iadul. Au fugit din calea apelor unde au văzut cu ochii. Unii au sărit pe geam, alții s-au urcat în pod sau pe garaj. Viiturile puternice au măturat tot în cale. Zeci de case au fost distruse, animalele au murit luate de ape. Acum, localnicii, cu sprijinul forțelor de ordine și al voluntarilor își curăță gospodăriile de mâl și încearcă să salveze ce se mai poate. 
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum au luat Electrocarbon milionarii Tufan și Anastasescu. Dezvăluiri BOMBĂ
CULISELE STATULUI PARALEL. Cum au luat Electrocarbon milionarii Tufan și Anastasescu. Dezvăluiri BOMBĂ
Milionarii Mihai Tufan și Mihai Anastasescu au intrat în posesia fostei companii de stat Electrocarbon la finalul anului 2003, după ce au pus în practică o inginerie financiară. Electrocarbon a fost preluată de cei doi cu intenţia de a pune monopol pe piața electrozilor siderurgici. Deși preluarea ridică mari semne de legalitate, oamenii de afaceri au scăpat teferi dintr-un proces cu multe semne de întrebare.
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care le-am experimentat în ultimele săptămâni, anumite semne zodiacale au avut probleme. Cu toate acestea, ai mai jos lista cu zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024.
Secretara de la Universitatea de Medicină dispărută, găsită moartă într-un lac din Capitală: Anchetă de proporții
Secretara de la Universitatea de Medicină dispărută, găsită moartă într-un lac din Capitală: Anchetă de proporții
Secretara în vârstă de 43 de ani, dată dispărută astăzi, a fost găsită fără viață într-un lac din București, conform unui anunț făcut de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB). Femeia, care lucra ca secretară la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila", a fost căutată de autorități, însă finalul tragic a adus consternare în rândul apropiaților și colegilor.