Articolele din categoria ACTUAL:

ONU spune că omenirea trebuie să producă mai multă carne pentru țările sărace
Ipocrizia ONU: Spune că omenirea trebuie să producă mai multă carne pentru țările sărace, dar cere ţărilor bogate să mănânce mai puţine proteine animale
Într-o lume în care problemele alimentare rămân încă un subiect important, Organizația pentru Alimentație și Agricultură (FAO), parte a ONU, este în centrul unei controverse care ridică întrebări privind perspectiva sa asupra nutriției. Recent, FAO a emis o declarație aparent contradictorie cu privire la producția și consumul de carne.
Ce se întâmplă în organismul tău când îți urăști locul de muncă
Ce se întâmplă în organismul tău când îți urăști locul de muncă. Repercursiuni serioase asupra sănății, avertizează specialiștii
Locul de muncă este un mediu în care petrecem o mare parte din timpul nostru. Este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre și poate avea un impact semnificativ asupra stării noastre de bine emoțională și fizică. În ciuda acestui fapt, mulți oameni se confruntă cu situații în care își urăsc locul de muncă. Dar ce se întâmplă cu organismul nostru atunci când trăim într-o astfel de nefericire profesională?
Elena Udrea, în primul interviu acordat din închisoare Ancăi Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel
Elena Udrea ar putea fi liberă. Ce probe noi are la dosar?
Zi decisivă în dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea scăpa de închisoare dacă magistrații admit cerere de revizuire depusa în dosarul în care execută în prezent pedeapsa de 6 ani de închisoare la Penitenciarul Târgșor. Avocații acesteia au susținut încă de la început că nu există nicio probă care să dovedească acuzațiile procurorilor în afară de denunțările inculpaților din dosar care au scăpat de anii de detenție.
Percheziții în județul Constanța și în București, într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu uriaș - O persoană fără adăpost, folosită ca paravan
Percheziții în județul Constanța și în București, într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu uriaș - O persoană fără adăpost, folosită ca paravan
Mai multe percheziţii au fost avut loc, luni, în județul Constanța și în București, la persoane care au primit bani ca să cumpere maşini din străinătate, însă i-au lăsat pe oameni "cu ochii în soare". O persoană fără adăpost a fost folosită ca administrator la una dintre firmele implicate. Prejudiciul în acest caz se ridică la 600.000 de lei. 
Mesajele trimise înainte de sinucidere indică o situație extrem de complicată
Dubla sinucidere de la Hunedoara. Mesajele ȘOCANTE din telefoanele fetelor. Pe cine acuză că le-a împins să facă gestul fatal?
Încep audierile în forță în cazul dublei sinucideri din Hunedoara. Zeci de persoane din anturajul tinerelor care s-au aruncat de la 20 de metri vor fi audiate de polițiști. Inclusiv părinții îndurerați sunt chemați să dea declarații. Fetele de 15 ani au lăsat un bilet de adio și mesaje în care își acuză prietenii că din cauza lor ar fi decis să se sinucidă. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.
Grefierii protestează/ Arhivă foto
Grefierii protestează pe termen nelimitat. Cum este afectată activitatea instanțelor - Lista revendicărilor
Protest pe termen nelimtat al grefierilor. Peste 8000 de grefieri și personal auxiliar intră luni în grevă pe termen nelimitat. Aceștia vor participa doar la şedinţele considerate urgente, își reduc la jumătate programul de lucru cu publicul şi nu mai asigură permanenţă. Decizia vine după ce nu au fost găsite soluţii la revendicările lor nici la întâlnirea de vineri, de la Ministerul Finanţelor, dar nici în cazul întrevederii cu premierul Marcel Ciolacu.
Liderii Coaliției trebuie să găsească soluții de finanțare care să nu majoreze deficitul
Cum se împart banii din buget? PSD și PNL, ședințe separate înainte de majorarea pensiilor și salariilor
Tensiuni uriașe înaintea finalizării proiectului de buget pe anul viitor. Liderii PSD și PNL au făcut ședințe paralele ca să identifice sursele de finanțare a majorărilor de pensii și salarii promise. Deja apar controverse, pentru că potrivit unor surse, deși executivul a promis că Sănătatea va rămâne o prioritate și anul viitor, Ministerul condus de Alexandru Rafila primește chiar mai puțini bani decât anul acesta.
Vânzătoarea însărcinată ucisă cu drujba, în sectorul 3, ar fi fost abuzată sexual de criminal
Vânzătoarea însărcinată ucisă cu drujba, în sectorul 3, ar fi fost abuzată sexual de criminal, în trecut. Detalii tulburătoare din anchetă
Apar detalii șocante în cazul crimei de la magazinul din sectorul 3. Vânzătoarea de 23 de ani, însărcinată în trei luni, a fost aproape decapitată, potrivit surselor din anchetă. Atacatorul, care este tatăl patroanei, a folosit o drujbă la măcel. Iar asta nu este tot. Familia tinerei sustine că, in trecut, bărbatul ar fi abuzat-o sexual. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.