Articolele din categoria ACTUAL:

Oana și Emil Boc erau nașii de cununie ai Cameliei Tișe
Ce i-a transmis Camelia Tișe soției lui Emil Boc, cu puțin timp înainte de a muri
Oana, soția lui Emil Boc și nașa de cununie a Cameliei Tișe, a fost printre ultimele persoane cu care aceasta a vorbit la telefon, înainte de a muri de malarie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de partenera edilului din Cluj, care a transmis un mesaj emoționant. Între timp, potrivit unor surse din anchetă, Camelia Tișe ar fi refuzat să se vaccineze, deși i s-au explicat riscurile unei excursii în Zanzibar.
Marcel Ciolacu si amabasadorii statelor UE la Bucuresti
Marcel Ciolacu, întâlnire și discuții cu ambasadorii statelor membre UE la București: Am reiterat solicitarea de a clarifica aderarea completă la Schengen
Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene la Bucureşti, mulţumindu-le pentru sprijinirea aderării României la spaţiul Schengen pe cale aeriană şi maritimă. ”Am reiterat cu fermitate solicitarea de a clarifica aderarea completă la zona de liberă circulaţie în cel mai scurt timp”, a afirmat Ciolacu. 
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone a fost în depresie după tragedia de la Colectiv: Efectiv nu am mai ieșit din casă aproape un an de zile
Apar noi detalii în exclusivitate despre tragedia de la Colectiv. Cristian Popescu Piedone a intrat în depresie după incendiul în care 64 de oameni au ars de vii, însă nu se consideră vinovat pentru tragedie. Este dezvăluirea făcută chiar de primarul sectorului 5, în exclusivitate la emisiunea Culisele Statului Paralel. Edilul a mărturisit că, la vremea respectivă, și-a dat demisia din respect pentru victime și că nu a mai ieșit din casă luni întregi.