Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, miercuri 25 septembrie 2024
Horoscopul zilei, miercuri 25 septembrie 2024. Lecții de viață de la Saturn: Ce zodii vor învăța să nu ia decizii pripite
Miercuri, 25 septembrie 2024, astralul ne oferă lecții valoroase sub influența lui Saturn, planeta care ne învață despre răbdare, responsabilitate și consecințele acțiunilor noastre. Este o zi ideală pentru reflecție și introspecție, în care ne putem da seama de impactul deciziilor noastre asupra viitorului. Saturn ne îndeamnă să evităm impulsivitatea și să ne luăm timp pentru a analiza opțiunile disponibile înainte de a acționa. 
3 zodii chinezești vor avea un noroc nebun la bani înainte de finalul anului 2024
3 zodii chinezești vor avea un noroc nebun la bani înainte de finalul anului 2024. Dragonul de Lemn le aduce succesul financiar pe tavă
În această perioadă de tranziție energetică, se conturează o dinamică specială, un flux favorabil care pregătește terenul pentru realizări notabile, mai ales în plan financiar. Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2024, energiile create de Dragonul de Lemn promite să deschidă uși spre oportunități financiare neprevăzute. Această combinație cosmică va aduce un val de noroc în rândul anumitor zodii chinezești, pregătindu-le pentru un final de an strălucitor, plin de succes și prosperitate. 
Majoritatea celor aflați în funcții cheie au legături cu serviciile
Statul paralel format la conducerea APIA, detalii în exclusivitate. Cum au ajuns oamenii serviciilor să dirijeze banii pentru agricultură
Tot mai mulți oameni cu legături cu serviciile secrete au ajuns să conducă Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură sub mandatul lui Adrian Pintea. Instituția care ar trebui să ajute fermierii români să își dezvolte afacerile pare să aibă infiltrați pe posturile cheie numai ofițeri acoperiți, arată documentele publice ale angajaților de la APIA.
George Becali acuză o mistificare, dar și o serie de ilegalități
Gigi Becali sare în apărarea oierilor: Să vină de la ANSVAS și să taie o oaie bolnavă, eu o MĂNÂNC în fața lor
George Becali sare în apărarea oierilor revoltați de faptul că sunt nevoiți să-și sacrifice animalele din cauza pestei rumegătoarelor mici. Într-o intervenție în direct la Culisele Statului Paralel, omul de afaceri a afirmat că nu crede în existența acestei boli și că, oricum, nu înțelege de ce animalele trebuie sacrificate. "Să-mi dea carne de la o oaie bolnavă, eu o mănânc", a afirmat Becali.
Ingredientul 100% natural care te scapă de durerea de dinți în 5 minute
Ingredientul 100% natural care te scapă de durerea de dinți în 5 minute. Multe gospodine îl au în bucătărie
Durerea de dinți poate fi extrem de neplăcută și debilitantă, iar mulți dintre noi ne-am confruntat cu această problemă la un moment dat. Cum ar fi să poți scăpa de această durere în doar 5 minute, folosind un leac complet natural? Ei bine, există o soluție la îndemână care te poate salva în momentele de disconfort și te poate scoate din bucluc până ajungi la dentist.
Frontul de aer polar va provoca o scădere bruscă a temperaturilor (Profimedia)
Șefa ANM, Elena Mateescu, a anunțat când va ajunge furtuna Ashley în România. Nivelul prognozat este de COD PORTOCALIU
Meteorologii anunță că o nouă furtună va mătura Europa, chiar dacă inundațiile provocate de ciclonul Boris încă distrug orașe întregi. Furtuna Ashley traversează continentul de la vest la est, iar vestea proastă este că va lovi și România, la sfârșitul săptămânii. Șefa ANM, Elena Mateescu, a precizat la ce ne putem aștepta, mai ales că în aceleași zile se așteaptă și vârful de viitură pe Dunăre.
Formularul de amendă a fost contestat
Care este rezultatul adunării 1000 +1500? Calculul unui polițist din Ploiești stârnește hotote de râs. Ce explicați au superiorilor săi? - FOTO
Un formular de amendă rutieră completat de un polițist din Ploiești a devenit viral pe rețelele de socializare, din cauza unei greșeli de calcul la nivel de clase primare. Omul legi trebuia să adune 1000 cu 1500, dar rezultatul indică altceva. Superiorii agentului i-au luat apărarea, cu toate că documentul este oricum greu de descifrat.
Teoria unui astronom despre extratereștrii a pus pe jar comunitatea științifică
"Extratereștrii sunt roboți IA care și-au distrus creatorii" - teoria unui astronom care a pus pe jar comunitatea științifică
Martin Rees, o figură de marcă în domeniul studiilor astronomice și actualmente astronom regal al Marii Britanii, a exprimat recent o viziune provocatoare despre posibilele forme de viață extraterestră. Conform teoriei sale  ființele extraterestre care ar putea să ne viziteze în viitor nu ar fi organisme biologice, ci, mai curând, roboți avansați, rezultate dintr-o civilizație care, într-un paradox tragic, și-a distrus creatorii. 
SRI toacă 170 milioane lei din banii contribuabililor pentru o bază de tratament de lux
SRI toacă 170 milioane lei din banii contribuabililor pentru o bază de tratament de lux. Agenții se vor putea „trata” cu saună, baie turcească și bazin ultramodern
Într-o vreme în care resursele financiare ale statului sunt tot mai discutate și analizate, SRI a decis să investească  170 milioane lei din banii contribuabililor în construirea unei baze de tratament sofisticate, dedicată agenților săi. Stabilimentul de lux  va beneficia de facilități precum saună, baie turcească și tratamente finlandeze.