Articolele din categoria ACTUAL:

Dieta de martie
Cea mai potrivită dietă de ținut în martie. Alimentele pe care trebuie să le consumi neaparat
Martie este o lună de tranziție, marcând sfârșitul iernii și începutul primăverii, aducând cu sine schimbări în disponibilitatea produselor alimentare și, posibil, în rutinele noastre alimentare. O dietă potrivită pentru această perioadă ar trebui să îmbine nevoia organismului de a se adapta la schimbările de temperatură și disponibilitatea sezonieră a alimentelor, oferind în același timp nutriția necesară pentru energie și sănătate. Iată câteva aspecte de luat în considerare pentru a alege cea mai potrivită dietă în martie.
Îngrijitoare româncă, arestata in Italia. Femeia a fost surprinsă în timp ce îl bătea pe bătrânul pe care îl îngrijea
Îngrijitoare româncă, arestată în Italia. Femeia a fost surprinsă în timp ce îl bătea pe bătrânul pe care ar fi trebuit să-l îngrijească
O româncă în vârstă de 55 de ani a fost arestată la Roma sub acuzația de violență asupra unui bătrân pe care era angajată să-l îngrijească. Cele care au descoperit tratamentul inuman la care era supus, de fapt, bărbatul sunt chiar fiicele acestuia. Acestea au alertat imediat forțele de ordine, care au intervenit în scurt timp și au reținut-o pe femeie. 
Taximetriștii protestează, astăzi, în Piața Constituției. Ce revendicări au
Taximetriștii protestează, astăzi, în Piața Constituției. Ce revendicări au
Taximetriştii, membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi, (ANPOTRT), protestează luni în Piaţa Constituţiei, solicitând emiterea, în regim de urgenţă, a unei Ordonanţe de modificare a legii 204/2019(OG49/2019), pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto.
Bebeluşul "şofer" din Maramureș, pus şi de tată la volanul maşinii, când avea doar 5 luni
Bebeluşul "şofer" din Maramureș, pus şi de tată la volanul maşinii, când avea doar 5 luni. Cum s-a pozat bărbatul - FOTO
O mamă din Maramureş a postat, pe o rețea socială, un clip în care conduce maşina având bebeluşul de 9 luni în braţe. Şi soţul are fotografii pe reţelele sociale în aceeaşi ipostază, încă de când copilul avea doar 5 luni. Potrivit experților, ambii dau dovadă de o inconștiență criminală, orice frânare bruscă fiind fatală copilului. Poliţişti au amendat mama iresponsabilă şi au anunţat Protecţia Copilului.