Articolele din categoria ACTUAL:

 Premierul Marcel Ciolacu propune un referendum pentru exploatarea aurului de la Roșia Montană
Premierul Marcel Ciolacu propune un referendum pentru exploatarea aurului de la Roșia Montană
Premierul Marcel Ciolacu a reacționat joi în contextul în care în care Tribunalul de arbitraj din cadrul Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID) se va pronunța vineri în procesul intentat României de către Gabriel Resources pentru aurul de la Roșia Montană, după scandalul prin care zona a fost introdusă în patrimoniul UNESCO. „Eu aș face referendum dacă e oportun să scoatem aurul de la Roșia Montana”, a afirmat premierul.
Decizii împotriva traficului de stupefiante, la Guvern! 6 noi substanțe incluse în lista drogurilor de mare risc
Decizii împotriva traficului de stupefiante, la Guvern! 6 noi substanțe incluse în lista drogurilor de mare risc
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o decizie crucială în combaterea traficului de droguri,  măsură care vine în completarea celor două legi deja în vigoare: Legea Anastasia, care sancționează drastic conducătorii auto drogați implicați în accidente mortale, și Legea 2 Mai, recent trimisă spre promulgare, care interzice acordarea pedepselor cu suspendare pentru traficanții de droguri.
Foto/Arhivă
Soț și soție, snopiți în bătaie de doi angajați ai unei primării din Vaslui. De la ce a pornit totul
Doi tineri, soț și soție, din localitatea Schineni, au fost bătuți măr, în timp ce se deplasau spre orașul Murgeni. Pe drum, aceștia s-au întâlnit cu o echipă de muncitori din cadrul Primăriei Murgeni, care reparau o conductă cu apă. Alina și Dan susțin că doi muncitori s-au opus ca ei să treacă cu mașina pe acea stradă unde era avaria, iar de aici și până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas. Femeia a fost lovită cu pumnii în față, iar soțul ei cu lopata.
Reacție în scandalul de la școala Nicolae Titulescu
Reacție în scandalul de la școala Nicolae Titulescu: Consiliul Local a aprobat un proiect pentru îmbunătăţirea pazei în unităţile de învăţământ din Sectorul 1
La patru zile după izbucnirea scandalului de la  școala Nicolae Titulescu, care a șocat opinia publică, apare prima reacție a autorităților administrației locale. Astfel, Consilierii locali au aprobat, joi, un proiect pentru îmbunătăţirea serviciului de pază şi ordine publică şi a sistemului de supraveghere video în toate unităţile de învăţământ de pe raza Sectorului 1.