Articolele din categoria ACTUAL:

Un cunoscut jurnalist Italian trage un semnal de alarmă privind produsele companiei Cryptodata. ÎNTREBĂRILE de care fug Toma și Mărunțiș
Un cunoscut jurnalist Italian trage un semnal de alarmă privind produsele companiei Cryptodata. ÎNTREBĂRILE de care fug Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș
Un cunoscut jurnalist Italian semnalează numeroase probleme legate de produsele companiei Cryptodata. Bărbatul a publicat un clip în care vorbea despre compania lui Ovidiu Toma și despre faptul că produsele acestei companii nu corespund cu descrierea lor. Ulterior, spune vlogg-erul, Toma și Bogdan Mărunțiș au raportat clipul la Youtube pentru a scăpa de probleme. Acel material conținea numeroase întrebări pentru cei doi afaceriști legate de neregulile produselor pe care le vindeau. 
Elon Musk
Legăturile dintre patronul Cryptodata și miliardarul Elon Musk: Ovidiu Toma, în spatele petrecerii cu milionari de la Bran
Ovidiu Toma s-a aflat în spatele țepei de proporții de la Castelul Bran! Patronul Cryptodata și-ar fi organizat o adevărată campanie de marketing pe baza petrecerii controversate la care s-a zvonit că ar fi trebuit să vină și Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul nu avea nicio idee despre petrecere, iar întreaga poveste s-a dovedit a fi o schemă de promovare pentru compania lui Toma. Cu alte cuvinte, șeful caracatiței de la Cryptodata s-a folosit de notorietatea lui Elon Musk pentru a-și urmări interesele în afaceri. 
Criptomonede
Țeapă la Cryptodata: Moneda prin care au păcălit investitorii a ajuns să valoreze de 640 de ori mai puțin
Dezvăluiri uluitoare despre moneda virtuală lansată și promovată intens de patronii CryptoDATA, care s-a terminat cu o țeapă de zile mari pentru investitorii pasionați. Moneda digitală, lansată în luna martie a anului 2022 avea o valoare de 4,5 lei, iar acum a ajuns să valoreze mai puțin de 0,007 lei. Mai exact, de peste 640 de ori mai puțin. Pagubele sunt uriașe, iar oamenii se plâng că au fost ademeniți și păcăliți de cei din spatele CryptoDATA. 
Top 4 cele mai de succes zodii chinezești în anul Dragonului de Lemn
Top 4 cele mai de succes zodii chinezești în anul Dragonului de Lemn. Vor atrage energiile benefice ca un magnet
În anul Dragonului de Lemn, patru zodii chinezești se vor bucura de o serie de energii benefice care le vor ajuta să atingă succesul și realizările pe care și le doresc. Aceste zodii vor fi ca un magnet pentru vibrațiile pozitive ale anului și vor fi înzestrate cu o putere misterioasă care le va ghida către reușită. Dragonul de Lemn simbolizează puterea, înțelepciunea și fertilitatea, oferindu-le astfel zodiilor norocoase oportunități de creștere personală și profesională.
Omul care de 30 de ani își injectează venin de șarpe în fiecare zi. Foto: Captură YouTube
Omul care de 30 de ani își injectează venin de șarpe în fiecare zi. Doctorii au rămas uimiți după ce și-a făcut analizele
Steve Ludwin este un american care a uimit lumea cu o practică extrem de neobișnuită și periculoasă, care constă în injectarea veninului de viperă în sângele său de-a lungul a 30 de ani. Chiar dacă această poveste poate părea desprinsă dintr-un film sau dintr-o legendă, Ludwin susține că această practică i-a adus beneficii neașteptate pentru starea sa de sănătate.
Decizii importante în Şedinţa de Guvern de joi
Decizii importante în Şedinţa de Guvern de joi, 14 martie. Reorganizarea ANAF, subiectul fierbinte de pe agenda zilei
În şedinţa de joi, 14 martie, Guvernul va dezbate și va aproba un proiect de ordonanţă de urgenţă cu privire la unele măsuri destinate consolidării capacităţii instituţionale a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Acest proiect va viza reorganizarea activităţii ANAF, precum şi modificarea și completarea unor acte normative relevante pentru eficientizarea și îmbunătățirea funcționării instituției. Deciziile luate în cadrul acestei şedinţe vor avea un impact semnificativ asupra modului în care ANAF își va desfășura atribuțiile și va gestiona politicile fiscale în viitorul apropiat.
Deserturile prietenoase cu silueta, pe care le poți savura fără teamă
Deserturile prietenoase cu silueta, pe care le poți savura fără teamă. Mihaela Bilic: „Satisfacție maximă cu un aport minim de calorii!”
Mihaela Bilic a făcut o incursiune în lumea deserturilor prietenoase cu silueta, captivând atenția publicului online cu sugestii inovatoare și echilibrate. Pe pagina de Facebook, unde postează noi și noi reguli pentru o alimentație sănătoasă, nutriționista a aruncat o nouă lumină asupra mitului conform căruia toate dulciurile trebuie să fie interzise. 
Horoscop special: Uranus își continuă drumul prin Taur până în 2026
Horoscop special: Uranus își continuă drumul prin Taur până în 2026. 5 zodii vor trece prin schimbări uluitoare
Uranus, planeta guvernată de libertate, sfidare, tehnologie, schimbare și aviație, aduce mereu o doză de imprevizibil în viața fiecărui individ. Atunci când Uranus se află în drum direct, aceste energii intense pot fi canalizate intenționat pentru a aduce transformări pozitive în viața noastră. De multe ori însă, schimbările produse sub influența lui Uranus survin fără avertisment și ne pot surprinde complet, indiferent dacă suntem pregătiți sau nu pentru ele.
Ambasadorul Statelor Unite, declarație de impact în lupta pentru șefia NATO
Ambasadorul Statelor Unite, declarație de impact în lupta pentru șefia NATO: „Avem cel mai înalt respect pentru preşedintele Iohannis”
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec, a făcut o declarație cu impact miercuri, la Suceava, subliniind respectul deosebit pe care SUA îl au pentru președintele României, Klaus Iohannis. Această afirmație a venit ca răspuns la o întrebare legată de anunțul făcut de șeful statului cu privire la intenția sa de a candida pentru funcția de secretar general al Alianței Nord Atlantice (NATO). 
Conducerea școlii susține că gestul cadrului didiactic n-ar fi fost agresiv
Elev de 6 ani, agresat de învățătoare pentru că nu știa să citească. Poliția din Timișoara a reacționat abia după ce cazul a apărut în presa centrală
Caz șocant la o școală de top din Timișoara. Poliția a anunțat abia azi, după ce informația a fost prezentată la televiziunile de știri, că s-a sesizat în cazul unui copil de doar 6 ani care a fost agresat de un cadru didactic. Incidentul a avut loc în luna ianuarie, iar între timp copilul a fost mutat, fără ca învățătoarea să fie sancționată.
Presedinta Comisiei de Apărare din Senat, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO
Presedinta Comisiei de Apărare din Senat, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO: „România va avea rolul pe care îl merită”
Președintele Comisiei de apărare din Senat, Nicoleta Pauliuc, și-a exprimat susținerea pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis la funcția de secretar general al NATO. Într-o declarație făcută miercuri, Pauliuc a subliniat importanța considerabilă pe care o implică prezența lui Iohannis la conducerea alianței, afirmând că acest lucru ar reprezenta o oportunitate extraordinară atât pentru România, cât și pentru toate țările din Flancul estic, în contextul actualului climat de securitate globală.