Articolele din categoria ACTUAL:

Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă, despre o posibilă confruntare cu Marcel Ciolacu în alegerile prezidențiale: Orice scenariu pe masa politicii trebuie să existe
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie. Ciucă admite că, dacă cele două mari partide vor avea candidaţi separaţi, „se poate întâmpla” ca unul dintre candidaţii PSD sau PNL să intre în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale împotriva preşedintelui AUR. Întrebat dacă este posibilă o înfruntare între Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu la alegerile din toamnă, Ciucă răspunde: „Poate fi o ipoteză, orice scenariu pe masa politicii trebuie să existe”.
Horoscopul zilei, vineri, 29 martie 2024
Horoscopul zilei, vineri, 29 martie 2024. O zi bună pentru a începe planuri noi. Patru zodii au noroc la bani
Horoscopul zilei de mâine, 29 martie 2024, indică un moment favorabil pentru zodiile să își contureze viziunile și să pună bazele unor proiecte sau acțiuni care să le aducă beneficii în viitor. Odată cu apariția unei configurații astrologice semnificative precum intrarea Lunii în Săgetător, se schimbă și influențele cosmice ce ne pot influența viața și deciziile. Această tranzitare este menită să aducă claritate și înțelepciune în acțiunile noastre, oferindu-ne oportunitatea de a privi perspectiva mai largă și de a ne concentra asupra planurilor și ideilor care ne pot ghida către succesul și bunăstarea pe termen lung. 
Un consilier județean a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe. Foto: brasov.net.
Cum s-a făcut de râs un consilier județean din Brașov în timpul unei ședințe: A uitat să închidă camera și colegii l-au văzut stând pe toaletă
În timpurile actuale, tehnologia a devenit un instrument indispensabil pentru comunicare și desfășurarea activităților profesionale, cu platforme precum Zoom oferind posibilitatea de a organiza ședințe și întâlniri online. Cu toate acestea, folosirea acestor mijloace digitale poate aduce uneori situații delicate sau stânjenitoare, așa cum s-a întâmplat recent în cazul unui consilier județean din Brașov.
Cozmin Gușă, reacție la atacul lui Vizer
Cozmin Gușă, reacție la atacul lui Vizer: „Se mișcă pe gheață subțire. Îmbătrânește urât”
Președintele Federației Române de Judo (FRJ), Cozmin Gușă, i-a răspuns lui Marius Vizer, șeful forului internațional (FIJ), după interviul celui din urmă, în care îl numea pe conducătorul acestei discipline ”groparul judo-ului românesc”. De la sport, s-a ajuns la alte lucruri, scandalul de azi fiind o oglindă a societății noastre, în care lucrurile se fac pe spate și în care fiecare afirmație are mereu ceva dedesubt.
Horoscopul dragostei, săptămâna 1-7 aprilie
Horoscopul dragostei, săptămâna 1-7 aprilie. Influența lui Venus le va face și pe cele mai rele bestii să devină iepurași roz. Trei zodii își pot găsi iubirea mult visată
Venus se va dovedi foarte activă în săptămâna 1-7 aprilie iar influențele mișcărilor sale se vor face simțite de către toate zodiile. Pe 3 aprilie, când Venus în Pești formează o conjuncție cu Neptun în Pești, energia astrologică favorizează creșterea empatiei și a înțelegerii în relații. Sub această influență astrală, jumătățile din cuplu se vor susține reciproc chiar și în momentele dificile sau tulburate de evenimentele trecute. Neptun aduce o notă de compasiune și conectare emoțională, făcând ca partenerii să fie mai receptivi și dornici să se sprijine reciproc în timpul provocărilor.
Liderul PSD a participat la lansarea lui Robert Negoiță la sectorul 3
Ciolacu: Nicușor și Clotilde s-au plâns în toți acești 4 ani. Ciucă, Cîrstoiu și Firea, prezenți la lansarea lui Negoiță
Atac de ultima din partea lui Marcel Ciolacu și a Gabrielei Firea la primarii din gașca reziștilor! Premierul îi acuză pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand că au fost mai preocupați să apară la televizor și să se plângă că nu au putut să-și facă treaba, decât să îi ajute pe bucureșteni. Pe de altă parte, Gabriela Firea a transmis că Nicușor Dan s-a încuiat în birou în cei 4 ani de mandat, în loc să coboare printre oameni. Declarațiile au fost făcute la evenimentul în care Robert Negoiță și-a lansat candidatura pentru primăria sectorului 3. 
Versurile cântecelor au devenit mai simple şi mai repetitive în ultimii 40 de ani. Foto: Profimedia
Involuție creativă: Versurile cântecelor au devenit mai simple şi mai repetitive în ultimii 40 de ani, arată un studiu
Un studiu recent publicat în Scientific Reports arată cum versurile cântecelor au devenit mai simple și mai repetitive în ultimii 40 de ani. Rezultatele acestei lucrări ridică întrebări interesante cu privire la creativitatea și inovația din industria muzicală, sugerând că artistii contemporani se bazează tot mai mult pe formule prestabilite și refrenuri ușor de memorat pentru a obține succesul comercial. 
Marian Vanghelie și Cristian Popescu Piedone se cunosc de 40 de ani
Vanghelie îl face praf pe Piedone. "Pierde peste tot, pleacă acasă!" Dezvăluiri de colecție de când Piedone era bucătar, iar Vanghelie bișnițar
Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunțat că va candida la un nou mandat și spune despre fostul său prieten Cristian Popescu Piedone nu are șanse să câștige. "Și la sectorul 5 dacă ar candida, pierde!" a afirmat Vanghelie, în exclusivitate la Realitatea Plus. Fostul edil a făcut și o serie de dezvăluiri spumoase din trecutul lor comun, din perioada comunistă, când Piedone era bucătar, iar Vanghelie bișnițar.
Papa Francisc a spălat picioarele a 12 femei dintr-o închisoare din Roma. Foto: Profimedia
Papa Francisc uimește printr-un gest, pentru prima dată în istorie: A spălat picioarele a 12 femei dintr-o închisoare din Roma
Într-un gest de compasiune și empatie față de persoanele aflate în detenție, Papa Francisc a spălat joi picioarele a 12 femei deținute într-o închisoare din Roma, marcând astfel tradiționalul ritual al spălării picioarelor în Joia Mare, zi ce precede celebrarea Paștelui în calendarul catolic. Suveranul Pontif a oficiat acolo acelaşi ritual şi în 2015, dar acum a fost pentru prima dată când l-a consacrat exclusiv femeilor.