Articolele din categoria ACTUAL:

FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor: trucul simplu ca să îţi iasă perfect!
FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor: trucul simplu ca să îţi iasă perfect!
FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor. Friptură de miel la cuptor tradiţională. Reţeta pentru friptura de miel dupa reţeta bunicii. Friptura de miel nu poate să lipsească de pe masa tradiţională de Paşte dar poate fi consumată şi în restul anului, mai ales că în supermarket găseşti în orice perioadă carne de miel. Pentru ca friptura să iasă exact ca şi cea pregătită de bunica, trebuie să urmaţi o reţetă simplă. Reţeta este garantată, mai ales dacă veţi pune toate ierburile aromatice şi usturoiul, care sunt de fapt secretele reuşitei depline…
Dezvăluiri explozive din culise despre unitatea de elită DNA Ploiești, la emisiunea România 2019 Alt tip
Dezvăluiri explozive din culise despre unitatea de elită DNA Ploiești, la emisiunea România 2019
În Vinerea Mare, Realitatea TV a difuzat o emisiune specială România 2019, filmată la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti. Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a alocat un spațiu amplu "unității speciale DNA - SRI sau SRI - DNA, că nu se știe cum a fost până la urmă, care a decredibilizat, practic, lupta anticorupție în România, o șaradă care încă nu s-a finalizat", după cum însuși moderatorul emisiunii a explicat. Iar dezvăluirile au curs.
Afacere suspectă la Călărași! Un primar PSD a cumparat ouă decorative de 55.000 de lei Alt tip
Afacere suspectă la Călărași! Un primar PSD a cumparat ouă decorative de 55.000 de lei
Afacere suspectă a unui primar PSD din Călărași! Instituția pe care o conduce a cumpărat 25 de ouă decorative din polistiren cu... țineți-vă bine!... 55.000 de lei. Asta arată documentele din Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Edilul susține că, de fapt, ar fi costat doar 5.000 de lei și chiar s-a oferit să prezinte factura. Documentul a fost emis, însă, după plecarea jurnaliștilor Realitatea TV din localitate.