Articolele din categoria ACTUAL:

AFI COTROCENI. Anunţ BOMBĂ pentru clienţii AFI Cotroceni. Cum vor reacţiona bucureştenii
Incendiu la AFI Cotroceni. Focul a fost stins de angajații mall-ului
Incendiu la AFI Cotroceni. Incidentul a avut loc luni dimineață, în jurul orei 10.00, într-un spațiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni. ,,Incendiul de mici dimensiuni  a fost sesizat de angajații magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial'',  a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.
Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!
Ce înseamnă când te visezi mireasă: Află semnificaţiile ascunse!
Dacă te-ai visat vreodată mireasă şi ai căutat înţelesurile ascunse ale acestui simbol, probabil că ai găsit mai multe explicaţii. Într-adevăr, specialiştii în interpretarea viselor, ştiinţă cunoscută şi sub denumirea de oniromanţie, se folosesc de o plajă largă de semnificaţii, pornind de la cele pozitive şi ajungând la opusul acestora. Iată câteva răspunsuri la întrebarea "Ce înseamnă când te visezi mireasă", care te-ar putea lămuri cu privire la misterul rochiei albe pe care ai întrezărit-o în somn, cu ochii minţii.
AccuWeather, prognoză de tornadă în Bucureşti. Ce se află în spatele anunţului
AccuWeather, prognoză de TORNADĂ în Bucureşti
Persoanele care au pe telefonul mobil o aplicaţie de starea vremii, de prognoză meteo mai ales, au avut, duminică, surpriza vieţii lor. Una dintre aplicaţii ne anunţă că în următoarele 24 de ore ar putea fi o tornadă în Bucureşti. Este alertă meteo de vreme severă în toată ţara. Meteorologii anunţă vijelii, ploi torenţiale cu tunete, fulgere şi grindină, de duminică seară şi până miercuri dimineaţă. În plus, un val de aer polar este aşteptat peste România.