Articolele din categoria ACTUAL:

Dispozitivul revoluționar care ar putea transforma aproape orice apă într-una bună de băut
Dispozitivul revoluționar care ar putea transforma aproape orice apă într-una bună de băut
După cum știi, accesul la apă potabilă este o mare problemă pentru multe națiuni care se află în curs de dezvoltare. În acest sens, oamenii de știință vin în ajutorul lor cu un dispozitiv care folosește lumina Soarelui pentru a produce apă potabilă. Poate face până și apa din Marea Moartă să fie potabilă. Un astfel de dipozitiv ar putea salva zeci de mii de vieți în fiecare an. Cum funcționează? 
Baronii PNL îi contrazic în față pe Iohannis și Orban privind OUG-ul pentru șefii CJ
Baronii PNL îi contrazic în față pe Iohannis și Orban privind OUG-ul pentru șefii CJ
Un lider PNL îi contrazice în față pe președintele Klaus Iohannis şi pe liderul partidului în privința ordoannței prin care se revine la alegerea directă, într-un singur tur, a președinților de Consilii Județene. Președintele CJ Arad a catalogat anunțul  Vioricăi Dăncilă drept "o veste bună și o decizie corectă", în condiíile în care Klaus Iohannis și Ludovic Orban au avut numai cuvinte critice. Realitatea TV a dezvăluit, în premieră și în exclusivitate, faptul că mai mulți lideri importanți ai PNL, precum Gheorghe Falcă sau Gheorghe Ștefan, susțin demersul PSD. 
Polițistă gravidă, lovită pentru că șefii au trimis-o să aplaneze un conflict Alt tip
Polițistă gravidă, lovită pentru că șefii au trimis-o să aplaneze un conflict
Un nou scandal uriaș în Poliție, de această dată în județul Argeș, după ce a ieșit la iveală faptul că o polițistă gravidă în 6 luni a fost trimisă de șefi să aplaneze un conflcit într-o comunitate de romi. Incidentul, în timpul căreia femeia a fost lovită, a avut loc în urmă cu două săpătămâni, însă gravitatea situație nu a fost cunoscută până marți, când a apărut o inregistrare video.