Articolele din categoria ACTUAL:

Cozmin Gusa la emisiunea Romania 2019. Foto: Cristian Otopeanu Alt tip
Gușă: România a suferit o mare înfrângere prin lipsa de reacție față de ce se întâmplă la Chișinău
România riscă să iasă umilită și să iroseacă ani îndelungați de eforturi unioniste dacă nu are o atitudine mai fermă în contextul crizei politice de Chișinău, este de părere consultantul politic Cozmin Gușă. Într-o intervenție la Realitatea TV, alături de analiștii geopolitici Dan Dungaciu și Iulian Fota, Gușă a încercat să decripteze interesele taberelor și scenariile ce s-ar putea contura pe viitor
Plahotniuc: Dodon a dat o lovitură de stat. "Fostul" premier Pavel Filip: Nu cedez (VIDEO)
Plahotniuc: Dodon a dat o lovitură de stat. "Fostul" premier Pavel Filip: Nu cedez (VIDEO)
Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Igor Dodon şi a guvernului condus de Maia Sandu, care a fost învestit sâmbătă seară, cu sprijinul liderului de la Chişinău."Am asistat la o lovitură de stat, Dodon nu mai are legitimitate ca preşedinte, vom solicita organizarea de alegeri prezidenţiale anticipate, odată cu cele parlamentare." Pe aceeaşi linie este şi "premierul lui Plahotniuc", Pavel Filip. El a anunát că nu va ceda fotoliul Maiei Sandu şi nici miniştrii cabinetului său nu vor face pasul înapoi.
Noul consilier al lui Dăncilă vrea modificarea OUG 114 și reducerea numărului de bugetari
Noul consilier al lui Dăncilă vrea modificarea OUG 114 și reducerea numărului de bugetari
Consilierul Vioricăi Dăncilă, Remus Borza, vrea o ordonanță în guvern care să modifice sau să abroge celebra ordonanță a lăcomiei. Borza a vorbit şi de o eventuală reducere a numărului de bugetari şi de o scădere a numărului de ministere. Consilierul premierului spune că prin economia bugetară, în urma tăierilor, se va putea construi chiar și o fabrică. UPDATE -Surse citate de Realitatea TV spun că Borza a fost demis în urma acestor declarații.