Articolele din categoria ACTUAL:

Cozmin Gusa Alt tip
Gușă: Moldova a intrat în orbita Rusiei, cu complicități din UE. România a pierdut orice influență
Consultantul politic Cozmin Gușă trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele geopolitice ale retragerii de la guvernare a partidului lui Plahotniuc, mișcare în spatele căreia se ascunde strategia extrem de inteligentă a Rusiei și a lui Vladimir Putin din Republica Moldova. România și-a pierdut începând de azi orice influență la Chișinău, iar Moldova a intrat în orbita Rusiei, cu complicități din interiorul UE, arată Gușă.
Guvernul Pavel Filip a demisionat în bloc
Răsturnare de situație în Moldova. Partidul lui Plahotniuc se retrage de la guvernare
Vladimir Cebotari, vicepreședinte al PDM (partidul fondat de Vlad Plahotniuc), a anunțat vineri într-o declarație de presă că guvernul Pavel Filip va demisiona pentru a lăsa guvernul Maia Sandu să conducă țara. În acest fel, criza politică din Republica Moldova pare să ia sfârșit. Șeful statului Igor Dodon a declarat imediat după anunț că "este o victorie, dar nu este o victorie finală și nu trebuie să ne liniștească". Înainte de ora 19.00, întregul cabinet de miniștri Pavel Filip și-a prezentat demisia în fața presei.
Descoperire fantastică a cercetătorilor pe Europa, satelitul planetei Jupiter
Descoperire fantastică a cercetătorilor pe Europa, satelitul planetei Jupiter
Specialiştii în planetologie au descoperit recent că porţiunile galbene de pe suprafaţa unui satelit al planetei Jupiter, Europa, reprezintă depozite de clorură de sodiu, un compus chimic cunoscut pe Pământ sub denumirea de "sare de masă", potrivit unui comunicat publicat miercuri de Jet Propulsion Laboratory (JPL), un centru de cercetări ştiinţifice administrat de NASA, informează Xinhua, citată de Agerpres.