Articolele din categoria ACTUAL:

Legătura neştiută dintre POST şi CANCER. Ce se întâmplă cu persoanele care ţin post
Legătura neştiută dintre POST şi CANCER. Ce se întâmplă cu persoanele care ţin post
Expresia "stil de viaţă sănătos" este întâlnită la fiecare pas. Cu toate acestea, din păcate, prea puţine persoane au tăria de a renunţa la vechile obiceiuri şi de a merge pe drumul care ţine departe de medici şi spitale. Căci, aşa cum se ştie deja, un stil de viaţă greşit e asociat cu rata crescută de cancere. De aceea, aşa cum spune şi doctorul Pavel Chirilă , e trist că nu există suficientă putere pentru a sta departe de bolile moderne. E atât de uşor să previi şi să trăieşti frumos!
Reteţă MUCENICI. Cei mai buni mucenici cu miere şi nucă. Delicioşi!
Reteţă MUCENICI. Cei mai buni mucenici cu miere şi nucă. Delicioşi!
REŢETĂ MUCENICI. Creştinii prăznuiesc pe 9 martie Mucenicii sau sărbătoarea celor 40 de sfinţi. Ziua e dedicată celor 40 de soldaţi creştini de la Sevastia care au fost torturaţi şi ucişi din cauza credinţei lor. În fiecare an, pe 9 martie se aprinde Focul de Mucenici, numit şi focul Sfinţilor, care arde anotimpul vechi pentru a-l aduce la viaţă pe cel nou. Tot azi, gospodinele împletesc colacii numiţi mucenici iar, tradiţia cere să bem câte 40 de pahare cu vin.
Într-o școală din Capitală, copiii au confecționat singuri mărțișoare Alt tip
Într-o școală din Capitală, copiii au confecționat singuri mărțișoare
Primăvara bate la ușă, iar cei mai încântați de venirea ei sunt florarii care ajung să vândă milioane de fire în aceste zile. Dacă într-o zi normală, într-o florărie se vând în jur de 1.000 de trandafiri, de 1 martie se dau de cinci ori mai mulți. Nici tradiționalele mărțișoare nu au fost uitate. Într-o școală din Capitală, copiii le-au confecționat singuri și le-au scos la vânzare, a relatat Realitatea TV.
A băut în fiecare zi 2 căni de suc de urzici, timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu organismul ei
A băut în fiecare zi două căni de suc de urzici, timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu organismul ei
Fără doar şi poate urzica este o plantă generoasă. Creşte oriunde, poate fi culeasă din februarie până în noiembrie, poate fi uscată şi depozitată peste iarnă în cămară sau tocată şi pusă la congelator pentru folosire proaspătă tot timpul anului. În această perioadă, pieţele sunt pline de vânzători ambulanţi de urzici, iar cele care se vând acum sunt cele mai fragede şi mai gustoase.