Articolele din categoria ACTUAL:

Gabriela Cristea. Foto: Facebook
Viciul de care Gabriela Cristea nu se poate lăsa, oricât de mult ar încerca. Vedeta a recunoscut fără menajamente
În lumea modernă, plină de strălucire și aparențe perfecte, vedetele sunt adesea văzute ca modele de perfecțiune și eleganță, fără defecte sau vicii. Cu toate acestea, Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăznețe și autentice vedete din România, a rupt tiparele și nu s-a sfiit să recunoască faptul că are un viciu de care nu poate scăpa. Vedeta, recunoscută pentru sinceritatea și deschiderea sa în fața fanilor, și-a dezvăluit recent neputința de a se lăsa de acest viciu, indiferent cât de mult ar încerca. 
Magie cu sporurile bugetarilor: Nu dispar, ci se transformă misterios în salariu
Magie cu sporurile bugetarilor: Nu dispar, ci se transformă misterios în salariu. Legea a trecut tacit de Senat
Senatul a adoptat tacit, luni, un proiect de lege care prevede modificarea Legii salarizării personalului plătit din fonduri publice în sensul ca sporurile pentru condiţiile de muncă să fie incluse în salariul de bază. O schimbare aparent simplă, dar cu un impact important asupra bugetarilor care vor primi mai multă claritate în ceea ce privește cuantumul salariului lor lunar.
Discursul lui Nicolae Ciucă la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Sectorului 1
Nicolae Ciucă, la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Sectorului 1: „Sectorul e ramas cu probleme legate de gunoaiele de pe strada, șobolani”
Azi, liberalii au decis să îl lanseze pe George Tuță  în lupta pentru Primăria Sectorului 1. În cadrul discursului de la ceremonia de lansare, Nicolae Ciucă a subliniat importanța desfășurării unei activități care să genereze încredere în rândul cetățenilor sectorului 1, astfel încât acesta să redevină „capitala Capitalei”.
Verdict pentru agresorii din cazul omorului de la Padina
Verdict pentru agresorii din cazul omorului de la Padina. Ce se va întâmpla cu cei trei inculpați
Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului de la hotelul din zona montană Padina din judeţul Dâmboviţa vor rămâne în spatele gratiilor, după ce Tribunalul Dâmboviţa a decis prelungirea măsurii de arest preventiv cu încă 30 de zile. Această decizie vine în contextul investigaţiilor în derulare pentru elucidarea cazului de omor care a șocat opinia publică în luna februarie.
Poliția dinMarea Britanie. Foto: Profimedia
Cazul care a pus pe jar marea Britanie: Româncă, găsită în înjunghiată în casă, împreună cu fostul ei soț
O tragedie de proporții a zguduit orașul Coventry din Marea Britanie, după ce o româncă, mamă a șase copii, și fostul ei soț, ambii de naționalitate română, au fost descoperiți morți în locuința lor. Evenimentul tragic a șocat comunitatea locală și a stârnit o undă de compasiune și îngrijorare în rândul cetățenilor, lăsând în urmă întrebări și speculații în legătură cu circumstanțele și motivele care au condus la această tragedie.
Doar 16% dintre români cred că firmele de asigurări sunt preocupate să îi despăgubească
Doar 16% dintre români cred că firmele de asigurări sunt preocupate să îi despăgubească în caz de daună
Conform rezultatelor unui studiu sociologic recent privind gradul de încredere al populației adulte în autoritățile de reglementare și în companiile de asigurări din România, doar 16% dintre români consideră că firmele de asigurări sunt cu adevărat preocupate să plătească despăgubirile în caz de daună. Acest nivel scăzut de încredere este susținut de faptul că în ultimii 30 de ani au existat 13 falimente în piața de asigurări din România, iar nimeni nu a fost tras la răspundere pentru aceste probleme financiare. 
Un cerc misterios în iarbă apărut în Buzău a încins imaginația internauților. Foto: Facebook
Un cerc misterios în iarbă apărut în Buzău a încins imaginația internauților. De la ce s-a format, de fapt
Fotografia unui cerc format în iarbă, postată de un ghid turistic din Munții Buzăului, a captat atenția internauților și a stârnit curiozitatea acestora. Fenomenul cunoscut sub numele de „cerc al vrăjitoarelor” este asociat cu misterele naturii și energia mistică, fiind considerat un loc sacru și plin de magie. Forma bine delimitată a acestui cerc în iarbă s-a dovedit un subiect de interes pentru pasionații de spiritualitate și fenomene paranormale, care au căutat să descifreze semnificația acestui fenomen. 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 aprilie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 aprilie. Astrele au căzut de acord: Patru zodii vor da lovitura
Horoscopul banilor pentru săptămâna 8-14 aprilie promite o abordare strategică și clară în gestionarea aspectelor financiare pentru toate semnele zodiacale. Cu alinierea planetară favorabilă din această perioadă, nativii vor fi încurajați să-și revizuiască planurile și strategiile financiare, să-și focuseze atenția asupra obiectivelor de stabilitate și prosperitate materială. 
Dansul la bară ar putea deveni sport oilimpic. Foto: wilmamag
Break dance, cel mai nou sport la Jocurile Olimpice. Se fac presiuni ca și dansul la bară să devină sport olimpic
Cu prima apariție olimpică programată pentru Jocurile de la Paris, break dance-ul pregătește să intre pe scena cea mai prestigioasă a competițiilor sportive din lume. În timp ce dansatorii la bară urmăresc cu atenție evoluția acestui fenomen, ei își fac tot mai mult loc în lumina reflectoarelor. Recunoașterea dansului la bară ca sport de către Asociația Globală a Federației Internaționale a Sporturilor în 2017 a fost un pas mare către acceptarea sa în cadrul competițiilor internaționale de elită. Astfel, se conturează un nou capitol în istoria Jocurilor Olimpice, cu diversitate și inovație în universul sportiv.
Ministrul Muncii, vizită de lucru în județul Sibiu
Ministrul Muncii, vizită de lucru în jud. Sibiu: Productivitatea, puterea de cumpărare și corelarea cu salariul mediu, indicatorii luați în calcul pentru finalizarea mecanismului de stabilire a salariului minim
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a efectuat o vizită de lucru în Sibiu, care a inclus vizite inopinate și discuții cu angajații Casei Județene de Pensii, ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, precum și o întâlnire cu angajatorii din județ.
Doi bărbaţi, cercetaţi sub control judiciar în urma unei altercații într-o benzinărie din Mizil/ Arhivă foto
Doi bărbaţi, cercetaţi sub control judiciar în urma unei altercații într-o benzinărie din Mizil. O persoană a ajuns la spital: de la ce a pornit scandalul
Doi bărbaţi de 29 și, respectiv, 39 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii prahoveni, fiind apoi plasaţi sub control judiciar, după ce au luat parte la o bătaie care a avut loc într-o staţie de alimentare cu carburant din oraşul Mizil. În urma scandalului un alt bărbat, bătut de cei doi, a ajuns la spital. Se pare că întreg scandalul ar fi pornind de la niște acuzații legate de jocurile de noroc.
 Femeie la spital, după ce a fost înjunghiată în zona gâtului de către partener! Ce a făcut bărbatul după cumplitul gest: scene cumplite în județul Timiș/ Foto: Inquam Photos
Femeie înjunghiată în zona gâtului de partener! După teribilul gest, bărbatul și-a dat foc: scene cumplite în județul Timiș
Autorităţile din Timiş intervin, luni, în localitatea Moşniţa Veche, după ce o femeie a fost înjunghiată în zona gâtului de către partener. Victima a fost preluată de echipaje medicale sosite la fața locului și transportată la spital. În locuinţa cuplului a izbucnit un incediu la o anexă, iar anchetatorii încearcă să stabilească dacă focul a fost provocat de către bărbat în urma comiterii gestului cumplit asupra partenerii sale. Ulterior, în interiorul acesteia a fost găsit trupul carbonizat al unei persoane. Poliția încearcă să stabilească identitatea victimei.