Articolele din categoria ACTUAL:

Mihai Fiscă a devoalat strategia generalului Coldea Exclusiv
Cum au ajuns generalii lui Coldea la Cryptodata? Cumnatul lui Ovidiu Toma a dat în vileag înșelătoria, în direct la Culisele Statului Paralel
Dezvăluiri incendiare au fost făcute de fostul cumnat al lui Ovidiu Toma în exclusivitate la emisiunea Culisele Statului Paralel. Mihai Fișcă a povestit schema infracțională prin care Ovidiu Toma a ajuns să facă milioane de euro și cum generalii în rezervă Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Dumitru Cocoru au ajuns să sprijine compania CryptoData. Practic, aceștia i-ar fi oferit "protecție", după ce acesta și-ar fi înșelat parteneri de afaceri.  
Încep petrecerile pe litoral! Poliția, în alertă: drogurile rămân, în continuare, principalele
Încep petrecerile pe litoral! Poliția, în alertă: drogurile rămân, în continuare, principalele "tentații"
Se numără orele până când se va da startul distracției de 1 mai pe litoral. Organizatorii au pregătit până la ultimul detaliu petrecerile extravagante în cluburile de fițe, iar cei mai îndrăgiți artiști sunt așteptați pe scenă. Polițiștii sunt, însă, în alertă, iar asta pentru că atât petrecerile, cât și festivalurile care vor avea loc în perioada următoare sunt fortărețe pentru consumatorii de droguri și pentru traficanți. S-au pregătit controale aspre și pedepse pe măsură. 
Sfantul Apostol Iacov
Sărbătoare 30 aprilie, Săptămâna Patimilor: Un mare sfânt este cinstit astăzi în calendarul ortodox. Ce trebuie să știe toți credincioșii
Sfantul Apostol lacov, fratele Sfantului loan Evanghelistul, a fost unul dintre cei Doisprezece Apostoli ai Mantuitorului. Atat Sfantul Apostol Iacov, cat si fratele sau, l-au parasit pe tatal lor, Zevedei, precum si activitatea de pescar, pentru a urma lui Hristos. Sfintele Evanghelii amintesc faptul ca Apostolul Iacov a fost de fata la Schimbarea la fata, de pe Muntele Tabor, dar si la cele intamplate Mantuitorului in gradina Ghetsimani.
Incendiu puternic izbucnit într-o clădire dezafectată din zona Dămăroaia! A fost emis mesaj ROalert. FOTO-VIDEO
Incendiu puternic izbucnit într-o clădire dezafectată din zona Dămăroaia! A fost emis mesaj ROalert. FOTO-VIDEO
Un incendiu s-a declanșat într-o hală dezafectată din zona Dămăroaia, luni seara. Flăcările au cuprins o suprafață considerabilă a clădirii, afectând aproximativ 800 de metri pătrați din acoperișul acesteia, ce are o suprafață totală de aproximativ 1.500 de metri pătrați. Pentru informarea și avertizarea populației din zonă a fost remis un mesaj prin sistemul RoAlert.