Articolele din categoria ACTUAL:

Vârsta exactă la care oamenii încep să îmbătrânească
S-a aflat vârsta exactă la care oamenii încep să îmbătrânească - Semnele ascunse pe care puțini le recunosc
Procesul de îmbătrânire este un fenomen inevitabil în viața fiecărui individ, însă vârsta exactă la care acest proces începe să se manifeste poate varia semnificativ de la o persoană la alta. În timp ce anumite semne ale îmbătrânirii sunt evidente și ușor de recunoscut, există și indicii mai subtile pe care mulți nu le iau în considerare sau nu le observă. Este important să fim conștienți de aceste semne ascunse pentru a ne putea adapta și gestiona mai eficient procesul de îmbătrânire.
Gabriela Firea / Foto: Inquam Photos
Firea: Nu mă destabilizează absolut deloc sondajele de opinie. Mă bazez în primul rând pe bucureştenii care m-au votat acum aproape patru ani
Candidata PSD la PMB Gabriela Firea a declarat că nu o destabilizează sondajele care îl dau pe Nicuşor Dan favorit în completiţia pentru Primăria Capitalei, deoarece se bazează pe voturile bucureştenilor nemulţumiţi de actualul edil general, cât şi pe cele ale bucureştenilor care i-au acordat încrederea la alegerile de acum aproape patru ani.
Lucian Romascanu
TU DECIZI. Dosar de candidat: Lucian Romașcanu, un ministru al culturii cu un limbaj colorat
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Lucian Romașcanu, fostul ministru al Culturii care s-a aflat în centrul mai multor scandaluri de imagine. De la limbajul vulgar și până la fotografii cu baronii penali, Romașcanu s-a lăsat remarcat într-o imagine care nu ar înfățișa simbolul culturii, spun cei mai mulți critici. În iunie, candidează din partea PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean din Buzău. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 
”Dragostea din Tei”, prima în topul celor mai periculoase melodii pentru șoferi
”Dragostea din Tei”, prima în topul celor mai periculoase melodii pentru șoferi. Prezintă 78% probabilitate ca drumul să se termine cu un accident
”Dragostea din Tei”, melodia interpretată de O-Zone, se află în fruntea topului celor mai periculoase piese pentru șoferi. Un studiu recent a arătat că ascultarea acestui hit pe drum poate crește semnificativ riscul de accident, cu o probabilitate de 78%. Cu versuri contagioase și ritmuri dansante, această piesă poate să distragă atenția șoferilor și să le afecteze capacitatea de concentrare, având consecințe tragice pe șosele.
Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii
Costurile imense pentru a locui în Londra, la limita supraviețuirii. Concluzia unui român: „Mai bine într-un share house decât înapoi în România”
Costurile de trai exorbitante din Londra sunt binecunoscute, iar pentru cei care locuiesc singuri, acestea pot fi coplesitoare. O analiză a cheltuielilor lunare ale unui abonat al publicației Anuntul UK a dezvăluit cât de dificil poate fi să supraviețuiești în capitala britanică, chiar și atunci când trăiești în condiții de minimă decență.
Trucul folosit de marii bucătari pentru a fierbe un ou
Trucul folosit de marii bucătari pentru a fierbe un ou. Va ieși mai gustos și se va coji mult mai repede
Fierberea perfectă a unui ou poate fi o provocare pentru mulți gospodari, iar marii bucătari au dezvoltat de-a lungul timpului diferite tehnici și trucuri pentru a obține rezultate cu adevărat delicioase. Unii spun că secretul stă în timpul de fierbere, alții își pun încrederea în modul de răcire a oului după ce a fost fiert. Cu toate acestea, marii bucătari apelează la un truc prin care obțin ouă fierte gustoase.
Carla Bruni-Sarkozy, audiată ca suspect într-o anchetă legată de soţul său. Foto: Profimedia
Sex-simbolul Franței, Carla Bruni, are probleme cu justiția. Este audiată ca suspect într-o anchetă legată de soţul său, fostul preşedinte francez
Carla Bruni-Sarkozy, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy, este audiată ca suspect într-un dosar al anchetei privind finanțarea campaniei prezidențiale a soțului său în 2007. Această situație ridică întrebări importante în legătură cu integritatea și transparența din domeniul politic și este un moment deosebit de delicat pentru reputația și imaginea publică a familiei Sarkozy. 
Testul punctului roşu
Testul punctului roşu. Imaginea care te supără cel mai tare îți va spune cât de repede te enervezi
Testul punctului roșu reprezintă o metodă intrigantă de auto-cunoaștere și conștientizare a propriilor reacții emoționale în situații de stres sau supărare. Ideea de a identifica imaginea care ne afectează cel mai tare și de a analiza rapid modul în care reacționăm la aceasta poate oferi indicii importante despre cât de rapid ne enervăm sau frustrăm în diverse contexte. 
Protest în Vama Veche pe 2 mai 2024. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”
Protest în Vama Veche. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”: Justiţia pare să fie oarbă şi surdă!
Astăzi, 2 Mai 2024, Vama Veche devine scenariul unui protest aprig, în urma deciziei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de a nu suspenda din funcție pe judecătoarea Ancuța Popoviciu, în cadrul procesului lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragicul accident soldat cu moartea a doi tineri. Nemulțumiți de această hotărâre, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima indignarea față de modul în care este gestionat acest caz.
Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prăjit pește de Florii
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit după ce a mâncat carne la grătar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase
Au apărut primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit la scurt timp după ce a mâncat carne la grătar pregătită de familie. Conform acestora, mâncarea congelată era plină de bacterii nocive. Pentru moment, nu se știe cu ce era contamin peștele, rezultatele finale urmând să fie gata în cursul zilei de vineri. 
Ipoteză șoc în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: răzbunarea / Foto: Inquam Photos
Ipoteză șoc în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: răzbunarea. Șoferul vinovat a fugit și s-a baricadat în casă: tulburător ce avea în mașină
O variantă de lucru în cazul anchetei în care Bogdan și-a pierdut viața în dimineața zilei de 1 mai, după ce a fost lovit de o mașină pe drumul județean 209, este de-a dreptul șocantă. Accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci o răzbunare după un conflict între victimă și cel care se afla la volan, un tânăr de 21 de ani, din Frumoasa - Moara.