Articolele din categoria ACTUAL:

Medicul a devenit extrem de cunoscut în perioada pandemiei
Lovitură grea pentru George Simion. Medicul Răzvan Constantinescu l-a făcut praf pe liderul AUR, într-o postare pe rețelele de socializare
Liderul AUR George Simion a primit o lovitură de imagine dură din partea medicului ieșean, Răzvan Constantinescu, devenit cunoscut la nivel național ca un contestatar al restricțiile din perioada pandemiei și al vaccinării anti-COVID. Într-o postare în care vorbește despre un "golan" care-și bate joc de oamenii de calitate din partid, medicul a oferit atâtea indicii încât este evident că cel pe care-l numește astfel nu poate fi decât George Simion.
Averile candidaților au fost luate la puricat în presă
Ce averi au candidații la Primăria Generală a Capitalei?
Case, terenuri, mașini și chiar bijuterii și tablouri de sute de mii de euro. Sunt doar câteva dintre bunurile deținute de candidații la Primăria Capitalei. Sebastian Burduja, Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea par a fi însă în topul celor mai bogați candidați. Burduja deține mai multe terenuri agricole, o casă, două apartamente și bijuterii în valoare de 15.000 de euro, în timp ce Piedone are, potrivit declarației de avere, mai multe mașini, terenuri și case. 
Soții Ceaușescu respectau tradițiile culinare, dar respingeau semnificația spirituală
Paștele în "Epoca de Aur" a lui Ceaușescu. Sărbătoarea era tolerată, fiecare se descura așa cum putea
În timpul regimului comunist, Paștele era o sărbătoare trecută sub tăcere, ca toate datele importante din calendarul ortodox. Norocul este că nu exista riscul ca oamenii să lucreze, așa cum se întâmpla de Crăciun, care putea pica în timpul săptămânii. Marea sărbătoare creștină era tolerată și, în mod tacit, oamenii erau lăsați să urmeze datinile, singurele eforturi ale autorităților fiind ca în spațiul public să nu se vehiculeze nicio informație pe această temă. În comunism „exista o aşa zisă regulă: una spuneai, dar alta gândeai”, a sintetizat istoricul Mircea Rusnac atitudinea românilor, inclusiv a liderilor politici, față de tot ce ținea de biserică.