Articolele din categoria ACTUAL:

Fostul șef din SRI Florian Coldea /Inquam/Saul Pop
Dosarul generalilor. Fostul cumnat al lui Ovidiu Toma, denunț bombă la DNA! "Primadonele" erau Coldea și Toma, Dumitru Dumbravă acționa din umbră: rolul lui Mărunțiș
Se extinde ancheta în mega dosarul destructurării Statului Paralel. Fostul cumnat a lui Ovidiu Toma, proprietarul Cryptodata și cel care face parte din rețeaua Coldea, a fost astăzi și a depus probe la DNA. Acesta a dezvăluit legăturile dintre șeful statului paralel și Ovidiu Toma, în exclusivitate la Realitatea PLUS. Vorbim deja despre al treilea denunț depus împotriva generalilor corupți. 
Apărarea aeriană este una dintre vulnerabilitățile majore
NATO dispune de doar 5% din capacitatea de apărarea aeriană pe flancul estic - Financial Times
Europa are în foarte mică proporţie capacităţile de apărare aeriană necesare pentru a-şi proteja flancul estic, arată o analiză internă realizată de specialișii NATO, scrie Financial Times. Mai precis, statele Alianței sunt capabile să furnizeze mai puţin de 5% din capacităţile de apărare aeriană considerate necesare pentru a-şi proteja membrii din Europa Centrală şi de Est împotriva unui atac la scară largă.
Protest FNSA la ușa guvernului, în Piața Victoriei
Protest FNSA la ușa guvernului, în Piața Victoriei. Ce revendicări au sindicaliștii din administrație
Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie (FNSA) organizează joi un miting de protest în Piaţa Victoriei, între orele 11:00 şi 13:00. Sindicaliștii sunt revoltați față de promovarea de către Guvernul României a unei politici salariale discriminatorii şi refuzul adoptării unor soluţii corecte şi proporţionale în vederea eliminării inechităţilor salariale.
Noi victime prin metoda "Accidentul"/ Arhivă foto
Noi victime prin metoda "Accidentul". Păgubiții, sunați din închisoare de doi deținuți: cum i-au convins pe oamenii să le dea banii
Cinci percheziţii, dintre care trei într-o închisoare, au fost făcute de poliţiştii din Alba într-un dosar de înşelăciune prin metoda „Accidentul”. Trei deţinuţi sunt acuzaţi că au sunat persoane în vârstă, pretinzând că fac parte din cadrul personalului medical, cărora le-au cerut bani pentru tratamentul unor rude care ar fi fost rănite în așa-zise evenimente rutiere. În acest fel au reuşit să obţină 20.000 de lei şi 1.000 de euro.
Cum acționa mafia din interiorul Statului Paralel
Cum acționa mafia din interiorul Statului Paralel. Generalul Dumitru Iliescu: Eram în Franța când mi-au făcut dosarul
Dezvăluiri uluitoare despre cum acționa mafia din interiorul statului paralel. Dumitru Iliescu, fostul șef al SPP în anii 90 şi fost consilier al lui Mircea Geoană, dă de pământ cu generalii corupți. Generalul în rezervă a prezentat în exclusivitate la Realitatea PLUS lista cu arestări a rețelei Coldea și cum erau executați cei mai importanți oameni cheie din România. 
Adrian Ciocârlan  ar fi fost apropiat grupării Coldea
Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie audiat la DNA în dosarul lui Coldea - SURSE
Potrivit surselor Realitatea PLUS, ar urma demiterea generalului Adrian Ciocârlan, adjunct în cadrul SRI. Mai mult, Ciocârlan va fi audiat la DNA în dosarul lui Coldea. Urmează să vedem ce se va întâmpla și cu soția lui Florian Coldea, ofițer și șefă a Centrului de Psihologie al SRI, dacă va rămâne în cadrul Serviciului Român de Informații după scandalul în care este implicat Coldea
Sfantul Cuvios Isaachie Marturisitorul
Sărbătoare 30 mai: Zi mare în calendarul ortodox din România. Povestea de viață impresionantă a sfântului pomenit astăzi
Sfantul Isaachie a trait in secolul al IV-lea. Pentru ca imparatul Valens Arianul (364-378) prigonea Ortodoxia, pustnicul Isaachie vine in Constantinopol spre a-i intari pe crestini si a cere imparatului bisericile ortodoxe date arienilor. Este supus la multe chinuri si ii proroceste imparatului moartea pentru ca nu a inapoiat ortodocsilor bisericile luate si date arienilor. Imparatul Valens va muri in lupta cu barbarii.
Ambasadorul SUA la NATO: „Nu toţi aliaţii sunt dispuşi să-l susţină pe Mark Rutte”. Șansele lui Iohannis
Ambasadorul SUA la NATO: „Nu toţi aliaţii sunt dispuşi să-l susţină pe Mark Rutte”. Șansele lui Iohannis
Ambasadoarea SUA la NATO, Julianne Smith, a declarat miercuri că aliaţii continuă să discute despre candidaturile la şefia NATO a premierului olandez Mark Rutte şi a preşedintelui României Klaus Iohannis şi a recunoscut că, deşi favorit clar, şeful guvernului de la Haga nu întruneşte unanimitatea, însă crede că s-au făcut progrese în ultimul timp şi se aşteaptă ca procesul de selecţie a viitorului secretar general al Alianţei Nord-Atlantice să fie încheiat până la summitul din iulie de la Washington.