Articolele din categoria ACTUAL:

Salvamont, în alertă: Un bărbat a căzut în gol de la 70 de metri, pe munte. Foto: Facebook
Salvamont, în alertă: Un bărbat a căzut în gol de la 70 de metri, pe munte
Ziua de sâmbătă s-a dovedit a fi una foarte aglomerată pentru serviciul Salvamont. Salvamontiştii argeşeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei persoane care a căzut aproximativ 80 de metri în zona lanţurilor spre Vârful Lăiţel din Munţii Făgăraş. De asemenea, salvamontiștii din Alba au fost chemați pentru salvarea unui turist însoţit de un copil de 4 ani care a rămas blocat în abruptul Pietrei Secuiului.
Florian Coldea
Document exploziv: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei. Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Anca Alexandrescu: Lucrurile merg și către o zonă de MAFIE
Bomba momentului: avem documentul bombă care dovedește faptul că Florian Coldea este consilierul pe probleme de siguranță al premierului Albaniei, Edi Rama, acuzat de trafic de arme, persoane, droguri. Toate aceste dezvăluiri au apărut în presa albaneză după ancheta explozivă făcută publică de Anca Alexandrescu în emisiunea la Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS. "Lucrurile merg și către o altă zonă, nu numai către implicații politice și către afaceri în zona guvernamentală, ci și către o zonă de MAFIE", atrage atenția jurnalista.
Efectele secundare neașteptate ale strugurilor asupra sănătății
Efectele secundare neașteptate ale strugurilor asupra sănătății. Cu ce neplăceri ne putem alege, la pachet cu gustul delicios
Fructele ne-au asigurat mereu necesarul de proteine şi vitamine şi ne-au oferit energia şi concentrarea necesare pentru activităţile zilnice. Pe lângă că sunt delicioase, dar mai ales sănătoase pentru organism, ele ne întăresc imunitatea şi ajută la buna funcţionare a sistemului digestiv. Dar, consumul excesiv al unui anumit fruct, poate provoca efecte secundare neașteptate asupra organismului. Este vorba despre struguri. 
Bărbatul deghizat în măicuță, ridicat de polițiștii locali din Iași. Foto: bzi
Bărbatul deghizat în măicuță a fost săltat de polițiștii locali din Iași. Ce i-au găsit oamenii legii în geantă
Bobi de la Moinești este o adevărată vedetă pe TikTok pentru faptul că se deghizează în măicuță și iese la cerșit. Dar nu numai acest fapt este unul inedit, ci și perseverența cu care își continuă acțiunile. De fiecare dată este prins de polițiști și, imediat după ce este eliberat, își pune din nou straiele mănăstirești și iese pe stradă. De data aceasta,bărbatul-măicuță le-a dat de furcă polițiștilor locali din Iași.