Articolele din categoria ACTUAL:

Răsturnare de situație în cazul românului ucis în Congo: Bărbatul ar fi fost urmărit - moartea sa, plănuită?
Răsturnare de situație în cazul românului ucis în Congo: Bărbatul ar fi fost urmărit - moartea sa, plănuită?
Răsturnare de situație în cazul romanului ucis în Congo. Moartea lui Petru ar fi fost plănuită! Șeful companiei care l-a recrutat face declarații halucinante și spune că mașina în care se afla Petru ar fi fost filată. Tânărul în vârstă de 23 de ani a decis să plece în Africa din dorința de a-și depăși situația financiară. Voia să facă bani pentru a-și cumpăra un apartament și pentru a se căsători cu iubita sa. Din păcate, nu a mai apucat să își vadă visul împlinit. 
Mafia gunoaielor. Primarul din Brăila a scăpat orașul de focarul de infecție: scandal uriaș 
Mafia gunoaielor. Primarul din Brăila a scăpat orașul de focarul de infecție: scandal uriaș - VIDEO
Scandalul gunoaielor din municipiul Brăila a luat sfârșit! Primarul a anunțat că a reușit să scape de mafia gunoaielor care ținea orașul în stare de alertă de mai bine de două săptămâni. Întreaga situație a izbucnit după ce firma de salubritate care se ocupa de ridicarea deșeurilor a anunțat că nu va mai presta acest serviciu. Iar motivul invocat este revoltător: nu a fost acceptată o majorare a tarifelor, așa cum a cerut compania. 
Tragedie în lumea culturală: "tatăl lui Guguţă", scriitor adorat de copii, a murit
Tragedie în lumea culturală: "tatăl lui Guguţă", scriitor adorat de copii, a murit. Doliu național - mesajul președintelui
Ziua de luni, 24 iunie, va fi zi de doliu naţional în Republica Moldova, "în semn de tristeţe şi pentru a-i aduce un omagiu scriitorului Spiridon Vangheli", care a decedat, vineri, la vârsta de 92 de ani, a anunţat preşedintele Maia Sandu, care a transmis condoleanţe familiei celui cunoscut ca "tatăl lui Guguţă", personajul din cărţile pentru copii care l-a consacrat pe Spiridon Vangheli, relatează publicaţia Ziarul Naţional din Chişinău.
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
În căutarea unei soluții eficiente pentru a scăpa de kilogramele în plus, mulți se confruntă cu provocări și obstacole care le pot pune în pericol determinarea. Cu toate acestea, există o rețetă miraculoasă cunoscută ca „Apa de slăbit”, provenită de la mănăstiri, care promite să te ajute să pierzi un kilogram pe săptămână. Ingredientele secrete ale acestei băuturi au fost transmise din generație în generație, iar acum poți descoperi și tu ce anume face diferența în procesul de slăbire.
Ce nume sunt sărbătorite de RUSALII.
Ce nume sunt sărbătorite de RUSALII. Puțini știu asta, deși fiecare dintre noi cunoaștem pe cineva cu astfel de nume
Rusaliile, sărbătoarea creștină a coborârii Duhului Sfânt, este o sărbătoare sacră a creștinilor. Însă, deși majoritatea dintre noi cunoaștem istoria și semnificația acestei sărbători, puțini știu că există nume speciale care sunt legate direct de această zi. Fiecare dintre noi cunoaște probabil pe cineva care poartă numele cu o semnificație specială în ziua de Rusalii, nume legat de tradițiile și de obiceiurile bisericii creștine.