Articolele din categoria ACTUAL:

Accidentul de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Cine era afaceristul care a MURIT în timp ce încerca să-și salveze angajații/ Captură video
Accidentul de la fabrica de cașcaval din Ibănești. Cine era afaceristul care a MURIT în timp ce încerca să-și salveze angajații: dramă fără margini în familia sa
Tragedie fără margini pentru familia omului de afaceri care a murit în prima zi de Rusalii. Soția și copiii lui Radu Tudose se pregătesc acum de înmormântare. Radu Tudose și-a găsit sfârșitul chiar în fabrica de lactate pe care o înființase în urmă cu câțiva ani în comuna Ibănești din Botoșani și care l-a clasat pe primul loc în topul producătorilor locali. Afaceristul a vrut să își salveze angajații care căzuseră în puțul de decantare cu acid sulfuric și amoniac, însă i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat zeci de minute, însă după câteva ore, Radu Tudose s-a stins pe patul de spital. 
Peste 160.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a încep marți Evaluarea Națională. Cu ce NU au voie elevii să intre în sălile de clasă: riscă să nu fie primiți în examen
Peste 160.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a încep marți Evaluarea Națională. Cu ce NU au voie elevii să intre în sălile de clasă: riscă să nu fie primiți în examen
Peste 160.400 de absolvenți ai clasei a VIII-a vor susține Evaluarea Națională, anunță Ministerul Educației într-un comunicat transmis luni, cu doar o zi înainte de începerea examenelor. Potrivit sursei citate, probele scrise din cadrul EN încep marți, 25 iunie, cu testarea cunoștințelor de limba și literatura română. Următoarea probă (matematică) va avea loc joi, 27 iunie, iar proba pentru elevii care au studiat limba și literatura maternă este programată vineri, 28 iunie.
4 zodii care își vor găsi iubirea adevărată până la sfârșitul anului
4 zodii care își vor găsi iubirea adevărată până la sfârșitul anului. Astrele au planuri mari cu ele
Începând cu luna aceasta, patru zodii pornesc într-o călătorie romantică deosebită, care le va dura până la sfârșitul anului. În timp ce alții se așteaptă la sfârșitul relațiilor și la pierderea speranței, aceste patru zodii vor descoperi că destinul are planuri mari pentru ei. Ei vor trece printr-un drum plin de emoții, încercări și întâlniri neașteptate, dar vor fi recompensați cu experiențe unice și o iubire adevărată.
Scandal în trafic: șofer recalcitrant, filmat în timp ce lovește cu furie o mașină în care erau și copii
Scandal în trafic: șofer recalcitrant, filmat în timp ce lovește cu furie o mașină în care erau și copii - VIDEO ȘOCANT
Incident grav, duminică, în traficul rutier din sudul litoralului. Un bărbat recalcitrant a fost filmat în timp ce lovește o mașină în care se aflau și copii. Aceasta a postat imaginile pe o rețea socială unde a cerut sprijinul populației pentru identificarea agresorului și, ulterior, cazul a fost preluat de polițiști care au și stabilit și identitatea acestuia. Imaginile și detaliile sunt șocanteși vă pot afecta emoțional!
China a trecut la falsificarea mâncării
China a trecut la falsificarea mâncării: de la găluști cu carton la ouă false. Care sunt ingredientele „adăugate” pe care le putem găsi în produsele chinezești din magazin
Dacă mergi în vizită în China nu prea te poți încumeta să mănânci preparate „tradiționale”, pentru că riști să consumi... carton ori plastic! Au existat deja nenumărate scandaluri în această țară din cauza mâncării false, care în ultimii ani a devenit o reală problemă din cauza resurselor limitate și a populației tot mai numeroase. Iată câteva alimente false care te vor șoca!
Ce produs să nu pui in bagaje, ca să nu ai probleme în aeroport
Ce produs să nu pui în bagaje, ca să nu ai probleme în aeroport. Poate fi confundat de scannere cu explozibil
Odată cu venirea sezonului estival, călătoriile sunt în toi. Cu toate acestea, pentru a evita problemele și complicațiile în cazul călătoriilor cu avionul, este important să avem grijă la ceea ce punem în bagaje. Un anume produs, deși banal și inofensiv, poate fi da peste cap scannerele de securitate care au tendința să confunde acest produs cu un material explozibil, ceea ce poate duce la probleme mari pe aeroport.
Femeia ucisă de avocatul din Iași și-a înregistrat ultimele clipe din viață pe telefon
Femeia ucisă de avocatul din Iași și-a înregistrat ultimele clipe din viață pe telefon. Terifiant ce au descoperit polițiștii în imagini
Ies la iveală detalii tulburătoare în cazul avocatului din Iași care și-a ucis iubita însărcinată. Înainte cu câteva minute de a fi aruncată de la etaj, femeia a înregistrat pe telefon cearta dintre ea și concubinul ei. Pe înregistrare se aude cum cei doi se ceartă, se lovesc unul pe altul și se amenință. Vineri, bărbatul a fost condamnat la 23 de ani de închisoare! Totodată, instanța a decis că acesta trebuie să achite despăgubiri uriașe, de peste 200.000 de euro. Decizia dată de magistrați pentru omor nu este definitivă. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 
Gaura de la buget se adâncește periculos! Românii, buni de PLATĂ după dezmățul pe bani publici
Gaura de la buget se adâncește periculos! Românii, buni de PLATĂ după dezmățul pe bani publici
Lovitură dură pentru români după dezmățul Guvernului! Țara noastră riscă sancțiuni dure din partea Comisiei Europene după ce guvernanții au încălcat repetat ținta pentru deficitul bugetar. Acum, Consiliul European trebuie să voteze o concluzie fără precedent potrivit căreia ”România nu a luat măsuri eficiente”, ceea ce înseamnă că riscăm să nu mai primim banii de la Bruxelles. 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 iunie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 iunie. Patru zodii se vor bucura de buzunare pline, două vor trebui să se abțină de la cheltuieli
În săptămâna care a debutat, astrele încearcă să ajute unele zodii și să găsească echilibrul financiar. Pentru unii, norocul va fi de partea lor, așa că vor putea săsă facă cumpărături fără teama de a se rămâne cu buzunarele goale. Alții, însă, vor trebui să se abțină de la cheltuieli și să gândească foarte bine la deciziile lor financiare, pentru a evita declanșarea unei crize economice casnice. Răbdare și strategie vor fi cheia succesului financiar în această săptămână.
Val de MAJORĂRI în an electoral. Cine primește mai mulți BANI:I: noi date cruciale pentru români
Val de MAJORĂRI în an electoral. Cine primește mai mulți BANI: noi date cruciale pentru români
Anul cu toate alegerile electorale este și cel cu cele mai multe majorări de venituri. Pensiile vor fi recalculate, salariul minim crește, iar bugetarii primesc și ei mai mulți bani. Avem date noi și despre legea salarizării din sistemul public. Sindicaliștii spun că un draft al legii ar putea fi publicat la jumătatea lunii iulie, însă legea ar putea fi aplicată etapizat de anul viitor. Între timp, statisticile arată că toate majorările au dus la scăderea puterii de cumpărare.
O nouă încăierare pe plaja din Eforie. Foto/Poliția
Bărbații implicați în scandalul de la Eforie au părăsit spitalul înainte de a fi examinaţi. Poliția a deschis dosar penal în urma altercației de pe plajă
Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul de la Eforie, de duminică seară, au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi, a anunțat poliția. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 
Cum a ajuns un fermier român să primească zeci de milioane de euro de la stat
Cum a ajuns un fermier român să primească zeci de milioane de euro de la stat. Tribunalul Vrancea a luat decizia
O afacere de milioane de euro, aparținând unui fermier din județul Vrancea, este direct amenințată de construcția Autostrăzii A7, mai precis sectorul Focșani-Bacău. Inițial, Ministerul Transporturilor i-a oferit o sumă de 40.692 de euro drept despăgubire, dar fermierul a considerat că afacerea sa valorează mult mai mult și a dat statul în judecată. După mai multe peregrinări prin instanțe, Tribunalul Vrancea a luat o decizie, marți, 18 iunie, conform căreia Viorel și Ionela Macovei vor primi despăgubirea în sumă de 14.566.417 euro (75.454.809 lei), o sumă considerabil mai mare față de oferta inițială a ministerului.
Înalt Prea Sfinţitul Teodosie. Inquam Photos / Lavinia Cioaca
IPS Teodosie, mesaj revoltător pentru o femeie abuzată de soț: "Dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea" VIDEO
Sfaturile date de IPS Teodosie enoriașilor, de-a lungul timpului, fie în emisiuni radio sau tv, fie cu alte ocazii au fost urmate de un val de reacții în mediul online, care mai de care mai diverse. Nici media nu a rămas "imună" la învățăturile Arhiepiscopul Tomisului. De această dată, înaltul ierarh a sfătuit recent o femeie care a spus că a fost abuzată psihologic de soț că aceasta „trebuie să își ducă crucea” și să se roage ca Dumnezeu ”să-i suplinească” bărbatului empatia. Prețioasa îndrumare a primit-o în cadrul unei emisiunii radio. 
Suporterii echipei naționale au încins o horă cu cei ai Belgiei, după meciul de la Koln
Suporterii echipei naționale au încins o horă cu cei ai Belgiei, după meciul de la Koln - VIDEO
Naţionala României a fost  învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0  în Grupa E a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. Cu toate acestea, suporterii echipei naționale au demonstrat că nu pot să țină supărarea prea mult, și, în ciuda pierderii suferite pe teren, au încins o horă în piața centrală din Koln. Și mai inedit este faptul că suporterii belgieni li s-au alăturat în dansul românesc.
Fostul primar Gheorghe Nichita / Arhivă foto
Edilul prins în capcana Statului Paralel, dezvăluiri nimicitoare: Mi s-a spus să denunț un ministru ca să scap. LISTA cu liderii ce trebuiau eliminați din politică
Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a făcut dezvăluiri șocante despre cum gruparea Coldea-Kovesi făcea jocuri politice! Fostul edil a declarat în exclusivitate la Culisele Statului Paralel că i s-a cerut să denunțe un ministru, la alegere, pentru a scăpa. Totodată, el spune că Statul Paralel avea o listă cu liderii importanți care trebuiau eliminați din politică.