Articolele din categoria ACTUAL:

Medicul pistolar care a ameninţat o persoană în trafic, urmărit penal!
Medicul pistolar care a ameninţat o persoană în trafic, urmărit penal!
Medicul de la Spitalul Fundeni implicat într-un conflict de trafic este urmărit penal pentru infracțiunea de amenințare. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, atunci când, în cadrul unei altercații rutiere, medicul ar fi amenințat o persoană cu un pistol. În cursul zilei de vineri, medicul a fost audiat de către autoritățile competente și i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în acest caz. 
Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței: Și-ar fi scos o măsea
Crima de la Brăila. Cum justifică principalul suspect prezența în cabinetul doctoriței: Și-ar fi scos o măsea
Tristețe fără margini în familia Marinei Gavril, doctorița ucisă în propriul cabinet stomatologic din Brăila. Femeia a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni șocați de felul în care aceasta și-a pierdut viața. Între timp, ucigașul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar oamenii legii au refăcut filmul tragediei. Ucigașul nu și-a recunoscut fapta nici acum, însă le-a mărturisit anchetatorilor că a fost în ziua respectivă în cabinetul stomatologic, dar în calitate de pacient. Și-ar fi scos o măsea. Atenție, vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. 
Medicii de la Maternitatea Ploiești, acuzați că nu au acordat ”îngrijiri medicale adecvate” unei gravide! Femeie a pierdut o sarcină la 22 de săptămâni / Arhivă foto
Medicii de la Maternitatea Ploiești, acuzați că nu au acordat ”îngrijiri medicale adecvate” unei gravide! Femeie a pierdut o sarcină la 22 de săptămâni
Acuzații grave la adresa medicilor prahoveni făcute de o femeie care a pierdut o sarcină la 22 de săptămâni. Femeia a depus o plângere la Poliţia Prahova, acuzându-i pe doctorii de la Secţia de obstetrică-ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti că nu i-au acordat ”îngrijiri medicale adecvate”. Cum se apără reprezentanții unităţii medicale. 
Admiterea la liceu 2024. Ultimii pași pentru absolvenții de clasa a VIII-a: miercuri are loc repartizarea computerizată / Foto: Inquam Photos, Bogdan Danescu
Admiterea la liceu 2024. Ultimii pași pentru absolvenții de clasa a VIII-a: miercuri are loc repartizarea computerizată
Încă puțin și absolvenții de clasa a VIII-a vor putea răsufla ușurați. Asta deorece doar o zi ne mai desparte până la repartizarea computerizată. Conform calendarul aprobat de Ministerul Educației, acest lucru se va întâmpla miercuri, 24 iulie. Acest proces marchează, practic, etapa finală din admiterea în învățământul liceal pentru anul școlar 2024-2025. Rezultatele repartizării vor fi publicate pe site-ul oficial admitere.edu.ro și vor fi afișate și în unitățile de învățământ gimnazial.
Legume și fructe pline de CHIMICALE! Ceapă verde sau spanac, pesticide peste limita admisă
Legume și fructe pline de CHIMICALE! Ceapă verde sau spanac, pesticide peste limita admisă
Val de controale în întreaga țară pentru a vedea câte alimente conțin pesticide! Rezultatele prelevate de la pepeni arată că fructele nu conțin chimicale, însă în timpul controalelor inspectorii au descoperit roșii, ceapă verde sau spanac cu pesticide peste limita admisă. O echipă Realitatea PLUS a mers din nou în laboratorul Autorității Fitosanitare pentru a vedea exact rezultatele analizelor. 
Diana Șoșoacă e reușit să-i șocheze pe europarlamentari
Șoșoacă, un nou derapaj HALUCINANT împotriva celor care au criticat circul pe care l-a făcut în Parlamentul European: Lașilor! Prostănacilor! AMIBELOR!!
Diana Șoșoacă a fost certată de reprezentanții Bisericii după ce a făcut scandalul cu botnița în Parlamentul European. Clericii de la Mănăstirea Petru Vodă au comparat-o pe aceasta cu Ana Pauker și îi dezaprobă comportamentul. Cea supranumită \"senatoarea lui Putin" a fost huiduită și de zeci de români la un eveniment de pe Muntele Găina.
PSD susține agricultorii români cu sume mari pentru a reface producția internă a cărnii de porc
PSD susține agricultorii români cu sume mari pentru a reface producția internă a cărnii de porc, ca să scădem factura porcului de import de 1 miliard de euro
Guvernul Ciolacu continuă să sprijine agricultorii români și producția locală de produse agroalimentare. Executivul a alocat un buget-record de 4 mld. euro pentru agricultură în 2024, cu 1,3 mld. euro mai mult decât în 2023, suma fiind recent majorată cu încă peste 110 mil. euro. La acești bani se adaugă programul INVESTALIM, cu un buget de peste 600 mil. euro. Guvernul condus de Marcel Ciolacu a înregistrat un record în sprijinul acordat agriculturii, alocând în ultimul an 2% din PIB acestui sector vital.