Articolele din categoria ACTUAL:

Liviu Dragnea/ Arhivă foto
Anca Alexandrescu, dezvăluiri incendiare: Dragnea i-a promis LIBERTATEA lui Ghiță. Schimbul uluitor propus în timpul unei vizite la Belgrad
Dezvăluiri incendiare au fost făcute în exclusivitate de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel. Liviu Dragnea a mers la Belgrad pentru a se întâlni cu fostul deputat Sebastian Ghiță, căruia i-ar fi garantat libertatea dacă se asocia cu Mirona Filipoiu și Florian Coldea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la fostul șef al PSD, dar fără succes. 
Imaginile de pe camerele de supraveghere au demontat toate alibiurile suspectului
Filmul CRIMEI din Brăila, reconstituit minut cu minut: "Rezultă, fără dubii, premeditarea minuțioasă a inculpatului”
Se adună tot mai multe indicii împotriva suspectului reținut în cazul crimei înfiorătoare de la Brăila. Judecătorul care a reconstituit filmul agresiunii a afirmat că „rezultă, în mod cert și fără dubii, premeditarea minuțioasă a inculpatului”. Magistratul a infirmat și posibilitatea ca probe ale ADN-ului victimei să fi ajuns sub unghiile presupusul agresor "pe fondul realizării unui tratament medical”. Atenție, urmează detalii și descrieri cu un puternic impact emoțional.
Români trași pe sfoară în concediul din Grecia. Au fost forțați să doarmă pe șezlonguri în curte
Români trași pe sfoară în concediul din Grecia. Au fost forțați să doarmă pe șezlonguri în curte
Mulți turiști aleg să-și petreacă vacanțele pe litoralul Greciei, atrăgându-i numeroase oferte de cazare aparent atractive. Cu toate acestea, este esențial să fii precaut pentru a evita situațiile neplăcute. Acesta a fost cazul unui grup de români din Iași, care, deși și-au plătit sejurul în Grecia, au fost nevoiți să doarmă pe șezlongurile din curte din cauza lipsei de camere.
Controverse în mediul online după fotografia unui profesor îmbrăcat în fustă
Controverse în mediul online după fotografia unui profesor îmbrăcat în fustă. Universitatea București: "Domnul n-a venit indecent, expunând lucruri care nu se expun"
O fotografie în care un tânăr lector universitar de la Universitatea București poartă o fustă scurtă, un top, sandale și pălărie a iscat o adevărată isterie în mediul online. Sunt mii de comentarii, de la „e treaba lui cum se îmbracă”, la „nu-mi trimit copiii să vadă așa ceva”. Universitatea București a venit cu o reacție. 
Dieta cu mere de vară: slăbești 7 kg într-o săptămână cu un meniu sănătos
Dieta cu mere de vară: slăbești 7 kg într-o săptămână cu un meniu sănătos
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele și schimbările în stilul de viață obligă mai mulți oameni să depună eforturi și să fie mai restrictivi cu alegerile lor culinare. Dieta cu mere este însă o modalitate ușoară prin care poți pierde în greutate, spun specialiștii.
Carmen Dan sugerează că a fost dezamăgită de Liviu Dragnea (Inquam Photos/ Octav Ganea)
Carmen Dan, demisie de răsunet din partidul înființat de Liviu Dragnea: "Nu mai vreau să fiu asociată SUB NICIO FORMĂ cu numele sau imaginea lui!"
Lovitură uriașă pentru Liviu Dragnea. Carmen Dan, considerată cel mai apropiat colaborator al fostului lider PSD, și-a anunțat demisia din formațiunea Mișcarea România Suverană. Mai mult, fostul ministrul de Interne a transmis un mesaj tranșant privind o ruptură totală cu cel pe care susține că "l-a susținut atâția ani în mod loial și corect!". Anunțul vine în condițiile în care despre Dragnea au apărut mai multe informații privind legături cu oamenii generalului negru Florian Codlea.
Încă un caz odios de viol: minoră abuzată de directorul de la Casa Studenților din Pitești. Fata, bătută de soția agresorului!
Încă un caz odios de viol: minoră abuzată de directorul de la Casa Studenților din Pitești. Fata, bătută de soția agresorului!
Abuzuri de neimaginat comise de directorul unei instituții publice de educație non-formală asupra unei tinere, minoră. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost reținut pentru viol. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, agresorul este directorul de la Casa Studenților din Pitești. Victima are 16 ani. Potrivit polițiștilor, fata a și fost bătută de soția violatorului. 
În ciuda promisiunilor, statul consumă tot mai mulți bani, prin comparație cu încasările
Guvernul pregătește noi TAXE. Statul promite să strângă din nou cureaua, dar pentru românii de rând
Guvernul pregătește noi taxe din care să acopere diferența de 0,8% din PIB între deficitul cerut de oficialii europeni și cel estimat de Comisie. Decizia va veni însă abia după alegeri, când liderii nu mai au nimic de pierdut, potrivit Realitatea Plus. Până atunci, se discută din nou despre o reducere a cheltuielilor statului, deși pănă acum, acesta au crescut de la an la an.