Articolele din categoria ACTUAL:

Deputatul Emil-Florian Dumitru: „Ne aflăm în pragul unui dezastru financiar agricol, riscând pierderea a 500 de milioane de euro”
Deputatul Emil-Florian Dumitru: „Ne aflăm în pragul unui dezastru financiar agricol, riscând pierderea a 500 de milioane de euro”
Deputatul Emil-Florian Dumitru a lansat un avertisment dur în legătură cu situația critică a fondurilor europene destinate agriculturii românești, subliniind că România se află într-un moment de răscruce. Acesta a acuzat neglijența și incompetența PSD pentru riscul pierderii a 500 de milioane de euro din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, fonduri esențiale pentru dezvoltarea agriculturii.
Cu o valoare de 743 de euro, România a întrecut Letonia, Ungaria şi Bulgaria
PSD pregătește finalizarea procesului de adoptare a salariului minim european
Adoptarea salariului minim european va reflecta avansul economiei prin creșterea nivelului de trai pentru toți românii, în special va contribui la reducerea decalajelor sociale prin majorarea salariilor mici și medii. Acest obiectiv asumat de PSD este în plin proces de implementare, demarat prin majorarea Guvernului Ciolacu, de la 1 iulie, a salariul minim la 3.700 de lei, dar și previzionările de creștere la peste 4.000 de lei de la 1 ianuarie 2025.
Sociologul a avut o atitudine sfidătoare (captura video TVR)
Alfred Bulai, dat afară de la SNSPA, după uriașul scandal sexual în care este vizat. Sociologul i-a sfidat pe jurnaliști cu TRABUCUL în gură - VIDEO
Alfred Bulai a fost dat afară din SNSPA. Rectorul facultății i-a desfăcut contractul de muncă după ce a sesizat Comisia de Etică împotriva lui pentru acuzațiile de hărțuire sexuală. Anunțul a venit chiar din partea SNSPA care spune că ancheta comisiei de etica acționează independent față de orice altă structură din cadrul facultății. Între timp, Bulai a avut o reacție sfidătoare. Sociologul a stat cu trabucul în gură în timp ce dădea explicații în fața jurnaliștilor. 
Ana Maria Bărbosu si Sabina Voinea au ratat podiumul olimpic
Scandal uriaș după depunctarea gimnastelor României la JO de la Paris. Comitetul Olimpic româna a cerut oficial reanalizarea cazului
Este revoltă națională după ce gimnasta Ana Maria Bărbosu a pierdut medalia de bronz în doar 30 de secunde, după ce a fost anunțat rezultatul. Decizia a fost luată în urma unei contestații făcută de reprezentanta Statelor Unite. Comitetul Olimpic și Sportiv Român a cerut explicații pentru punctajul oferit sportivei. Reacții dure au venit și din partea Nadiei Comăneci. 
23 de poliţişti de frontieră de la Calafat, trimişi în judecată pentru CORUPȚIE. Banii primiți pentru neregulile invocate, împărțiți cu superiorii
23 de poliţişti de frontieră de la Calafat, trimişi în judecată pentru CORUPȚIE. Banii primiți pentru neregulile invocate, împărțiți cu superiorii
Procurii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus trimiterea în judecată a celor 23 de poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat - Punctul de trecere a Frontierei Calafat, care se aflau sub măsura preventivă a controlului judiciar, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită în formă continuată. 
Produsele procesate conțin concentrații tot mai mari de aditivi și substituenți (Profimedia)
Pericolul dintr-un banal plic de supă instant. Normele de ALIMENTAȚIE sănătoasă sunt sfidate
Ne aflăm în perioada de post a Adormirii Maicii Domnului și mulți dintre noi sunt tentați să consume cât mai multe produse de post. Dacă printre produse alese se numără și supele la plic, este bine să vă gândiți de două ori și să citiți cu atenție eticheta. Un studiu realizat de InfoCons Protecția Consumatorilor arată că multe dintre aceste produse sfidează recomandările de alimentație sănătoasă ale Organizația Mondială a Sănătății !
Româncă, prinsă pe un aeroport din Italia cu aproape jumătate de kilogram de aur. Ce riscă femeia/Profimedia
Româncă, prinsă pe un aeroport din Italia cu aproape jumătate de kilogram de aur. Ce riscă femeia
Aproape jumătate de kilogram de aur a fost confiscat pe Aeroportul Marconi din Bologna, în timpul unui control de rutină a autorităților vamale și a Gărzii Financiare. Metalele prețioase erau ascunse în bagajul unei pasagere românce care urma să se îmbarce spre București. Femeia riscă o amendă cuprinsă între 10% și 40% din suma nedeclarată, care are o valoare de aproximativ 33.000 de euro.