Articolele din categoria ACTUAL:

Dana Marijuana/ Arhivă foto
Noi date șocante din dosarul Danei Marijuana. SURSE: Artista avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche
Apar noi informații în cazul fostei cântărețe de hip-hop, Dana Marijuana. Surse spun că aceasta avea cea mai importantă rețea de droguri din Vama Veche. A fost arestată preventiv pentru 30 de zile și internată la Psihiatrie, după ce a fost prinsă drogată la volan. Aceasta a fost depistată de polițiști, la un control de rutină, în localitatea 2 Mai, unde șoferul drogat Vlad Pascu a ucis doi tineri cu mașina. Incidentul vine la doar câteva luni după ce Dana Marijuana declara în mai multe podcasturi că nu se mai droghează încă din tinerețe. 
Cea mai bună tocăniță de toamnă, după rețeta lui chef Sorin Bontea
Cea mai bună tocăniță de toamnă, după rețeta lui chef Sorin Bontea. Ingredientul secret care o face atât de delicioasă
Dacă vrei să îți încânți papilele gustative cu un preparat care înglobează toate gusturile toamnei, atunci rețeta de gulaș a celebrului chef Sorin Bontea este alegerea ideală pentru tine! Chef-ul cunoscut din emisiunea ”Chefi la Cuțite” a dezvăluit fanilor săi o rețetă secretă și delicioasă pentru gulașul tradițional, care sună pur și simplu irezistibil. 
Fructul surpriză pe care să-l adaugi în borcan la murături
Fructul surpriză pe care să-l adaugi în borcan la murături. Va aduce un plus de savoare care va surprinde orice gurmand
În lumea murăturilor, fiecare ingredient joacă un rol esențial în crearea unei experiențe gustative memorabile. Însă, în spatele rețetelor tradiționale, se ascunde un secret bine păstrat care poate transforma chiar și cele mai obișnuite murături într-o adevărată delicatesă. Imaginează-ți aromele ademenitoare și texturile crocante, îmbinate într-un borcan, dar cu o notă subtilă care va surprinde papilele gustative ale oricărui gurmand. Acest fruct surpriză, adăugat cu măiestrie în amestecul de legume, promite să aducă un plus de savoare și originalitate, făcând din fiecare mușcătură o aventură gastronomică de neuitat.
Animalul interior, dezvăluit prin testul psihologic
Testul psihologic care deslușește subconștientul și îți arată ce „animal interior” iese la suprafață în situații de stres
Animalele interioare referă la acele caractere interioare care ne definesc modul nostru de a acționa și gândi în situații de tensiune, traume sau stres. Testele psihologice, de obicei, explorează aceste aspecte interioare pentru a înțelege natura noastră emoțională și să ne ajute să ne gestionăm atunci când suntem expuși la situații de criză.
Critici dure din partea liberalilor după congresul PSD
Critici dure din partea liberalilor după congresul PSD. „Au aceeași tendință să repete șabloane din trecutul lor” „Ion Iliescu rămane patronul spiritual si politic al PSD”
Recentul congres al Partidului Social Democrat (PSD) a stârnit reacții puternice din partea liderilor liberali, care nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea față de direcția în care se îndreaptă formațiunea social-democrată. Aceștia au criticat cu tărie faptul că PSD continuă să adere la aceleași practici și retorici din trecut, sugerând că nu există o dorință reală de reformă sau de adaptare la noile realități politice.
 Topul cele mai bune universități din lume în 2024 a fost publicat
Topul cele mai bune universități din lume în 2024 a fost publicat. Noul clasament global oferă o serie de surprize
În anul 2024, peisajul academic european continuă să strălucească prin excelență, inovare și diversitate, atrăgând studenți din întreaga lume datorită programelor de calitate superioară și a facilităților moderne. Cele mai bune universități din Europa se remarcă nu doar prin reputația internațională, ci și prin angajamentul față de cercetare avansată și formarea profesională de înaltă specializare. În acest context, vă invităm să descoperiți cele mai prestigioase instituții de învățământ superior care oferă oportunități unice pentru dezvoltarea personală și profesională, consolidând nu doar cunoștințele teoretice, ci și abilitățile practice esențiale pentru succesul în carieră.
Horoscop chinezesc, săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024
Horoscop chinezesc, săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024. Toamna vine cu energii blânde. Patru zodii vor fi ajutate de Dragonul de Lemn în tot ceea ce fac
Săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024 aduce cu sine nu doar o tranziție spre toamnă, ci și o serie de influențe astrale ce se vor resimți în viața cotidiană a fiecărei zodii din horoscopul chinezesc. Energia blândă a sezonului de toamnă va îmbrățișa toate semnele, dar patru dintre ele vor beneficia în mod special de protecția și inspirația oferită de Dragonul de Lemn. Această săptămână se va dovedi a fi plină de oportunități, iar cei afectați de aceste energii favorabile se vor simți mai încrezători în alegerile lor și mai deschiși către colaborări de succes.