Articolele din categoria ACTUAL:

Aerisirea spațiului de depozitare poate îndepărta pericolul
Cum se depozitează corect mustul în timpul fermentării? Metoda simplă, dar puțin știută, prin care verificăm dacă aerul este toxic
An de an, în perioada preparării mustului se produc intoxicări accidentale, uneori cu final tragic, provocate de amestecul gazos toxic din încăperile unde este depozitat mustul în fermentare. Chiar zilele trecute o femeie a murit, iar soțul ei este în stare gravă, după ce s-au asfixiat în beci. Specialiștii atrag din nou atenția asupra riscurilor și vin cu o serie de sfaturi care ne feresc de astfel de accidente.
ANAF promite anularea penalitatilor si bonusuri, pentru a crește colectarea bugetară
S-a publicat proiectul ordonanţei privind AMNISTIA FISCALĂ. Cine poate profita de scutiri și bonusuri? - DOCUMENT
Ministerul Finanţelor a publicat proiectul Ordonanței de Urgență privind facilităţile fiscale acordate celor care-și plătesc datoriile către bugetul sau achită în avans taxele curente. Prin acest proiect, Ministerul Finanțelor estimează  că va încasa suplimentar aproximativ 9 miliarde de lei, din care se scade impactul bonificaţiei, evaluat la 1,1 miliarde de lei.
Pompierii atrag atenția în legătură cu incendierea vegetației
Val de incendii devastatoare în toată țara, din cauza vegetației uscate. Un cimitir a fost pârjolit în Mehedinți, tragedie evitată în ultima clipă la Timișoara - FOTO/VIDEO
Val de incendii devastatoare în întreaga țară, din cauza vegetației uscate și a condițiilor meteo favorizante. În județul Mehedinți, un incendiu puternic s-a extins în cimitir și a ajuns aproape de casele oamenilor. Flăcările au distrus crucile de lemn, copacii și toată vegetația. La Reșita, un alt incendiu de vegetație uscată a ajuns până la un depozit de deșeuri, iar la Timișoara a fost pericol de producere a unei tragedii, după ce o mașină a luat foc în parcare, în apropierea unui bloc și a altor mașini. 
Vremea se anunță bună pentru o vacanță pe Litoral
Toamna începe cu temperaturi extreme și furtuni. Cum va fi vremea până la mijlocul săptămânii?
Vești proaste din partea meteorologilor! Vremea caniculară nu dispare nici astăzi, iar codul galben se extinde. Vom avea parte de temperaturi chiar cu 10 grade mai mari decât ar fi normal în această perioadă, iar maximele se vor situa în capitală în jurul valorii de 35 de grade. Cele mai noi informații au fost oferite de către meteorologul ANM Mihai Huștiu, într-o intervenție la Realitatea Plus. 
Un bărbat care se afla pe scuter a scăpat ca prin minune
Anchetă uriașă după ce o conductă de gaze s-a spart în mijlocul unui bulevard din București și a proiectat asfaltul în aer
Anchetă uriașă după ce o bucată de asfalt a fost aruncată în aer, pe șoseaua Viilor din București, din cauza presiunii gazelor dintr-o conductă subterană. Totul s-ar fi produs în timpul lucrărilor de extindere a rețelei de gaze naturale. Momentul șocant a fost surprins de camera de bord a șoferului care urma să treacă pe acolo. Norocul său a fost că aștepta la semafor. Reparațiile din zonă vor fi suportate de firma care executa lucrările.
Ambele tabere combatante anunță progrese pe front
Război în Ucraina - Ziua 923 Lupte grele pe fronul din regiunea Donețk. Inspecție internațională la o centrală nucleară - LIVE TEXT
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va întâlni cu directorul Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), la Kiev, după ce oficialul va vizita centrala nucleară Zaporizhzhia, care se află în mâinile Rusiei de la începutul războiului. Pe front, Rusia continuă în înainteze periculos pe frontul din regiunea Donețk, dar cu pierderi semnificative.
Horoscopul chinezesc al lunii septembrie 2024
Horoscopul chinezesc al lunii septembrie 2024. Timpul potrivit pentru legarea de noi prietenii și parteneriate. Energiile benefice vor ajuta în special trei zodii
Luna septembrie 2024 aduce cu sine o atmosferă vibrantă și plină de promisiuni în horoscopul chinezesc, îmbunătățită de influența pozitivă a dragonului de lemn. Această energie dinamică favorizează formarea de noi relații și parteneriate, creând un cadru ideal pentru explorarea legăturilor sociale și profesionale. Sub auspiciile acestei luni, valorile de conexiune, colaborare și creativitate se amplifică, oferindu-le celor deschiși oportunitatea de a atrage oameni care le împărtășesc viziunea și entuziasmul. Este momentul perfect pentru a cultiva noi prietenii și a cimenta parteneriatele existente, profitând de vibrațiile armonioase din jur pentru a construi temelii solide pentru viitor.
Mircea Geoană, independentul cu partid. Alianță secretă în jurul liderului de la NATO
Mircea Geoană, independentul cu partid. Alianță secretă în jurul liderului de la NATO
Mircea Geoană mimează independența! Potrivit unor surse din presă, liderul Alianței încearcă să strângă în jurul său un nou pol de putere care să îl susțină la alegeri, și chiar și un partid care să candideze la alegerile parlamentare. Ba mai mult, ar fi început deja să racoleze politicieni din alte partide. Realitatea PLUS a încercat să-l contacteze pe Mircea Geoană pentru un punct de vedere, însă fără răspuns deocamdată. 
4 pisici s-au ascuns în mulțimea de tigri
4 pisici s-au ascuns în mulțimea de tigri. Dacă le găsești în 10 secunde te poți considera maestrul perspicacității
Ai ocazia de a-ți demonstra abilitățile de detectiv într-un joc amuzant și provocator! Patru pisici jucăușe s-au strecurat printre mulțimea de tigri și așteaptă să fie găsite. Ai numai 10 secunde la dispoziție pentru a le descoperi pe toate. Această provocare îți va testa capacitatea de observație și concentrare, punându-ți abilitățile la încercare.
Georgică Cornu: „Marina Almășan prefera chiloți în loc de flori”. Despărțire cu reproșuri în instanță
Georgică Cornu: „Marina Almășan prefera chiloți în loc de flori”. Despărțire cu reproșuri în instanță
Scandalul dintre Marina Almășan și omul de afaceri Georgică Cornu a continuat și în instanță, acolo unde cei doi s-au întâlnit astăzi. Milionarul a contestat ordinul de restricție pe care fosta sa iubită l-a obținut împotriva lui. Omul de afaceri a povestit și detalii halucinante despre relația pe care au avut-o. Bărbatul a spus că de fiecare dată când îi cumpăra un buchet de flori Marinei Almășan aceasta venea cu replica "mai bine îmi luai chiloți".