Articolele din categoria ACTUAL:

Închisoare - imagine de arhivă
Deținut român, autorul unei evadări în stil hollywoodian dintr-un tribunal din Veneția. Gestul extrem la care a recurs - Polițiștii italieni au rămas "mască"
Tentativă de evadare în stil hollywoodian al cărei protagonist este un deținut de origine română, adus la tribunalul de la închisoarea Belluno pentru o audiere. Bărbatul a încercat să evadeze într-un mod absolut spectaculos din Tribunalul de la Veneția, unde urma să fie audiat. Mai exact, acesta a încercat să scape aruncându-se într-un canal. 
Rezultate Admitere liceu 2023/ Arhivă foto
Admitere liceu 2023. Peste 400 de elevi au fost admiși la liceu cu media 10. Lista principalelor licee care îi vor găzdui din toamnă pe elevii de top
Avem elevi cu care să ne mândrim, lucru dovedit nu doar de rezultatele olimpicilor români la concursurile internaționale, ci și de cele obținute la admiterea din această vară. Vorbim despre faptul că peste 450 de elevi de clasa a VIII-a au intrat la liceu cu media de admitere 10, potrivit rapoartelor pe țară de la repartizarea computerizată în clasa a IX-a. 
Vladimir Putin și Evgheni Prigojin / Foto: Profi Media
Prigojin a luat ceaiul cu Putin, conform spionilor britanici. Mai este în viață liderul Wagner?
Șeful serviciului britanic de spionaj MI6, Sir Richard Moore, a făcut o remarca neobisnuit de directa, referitoare la liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, în timp ce vorbea despre operațiunile serviciilor de spionaj globale și dificultățile acestora. Moore a afirmat miercuri că Prigojin este în continuare în libertate, precizând că acesta a fost recent văzut "luând ceaiul" cu președintele rus Vladimir Putin. 
Circulația feroviară între stațiile Basarabi și Dorobanțu, reluată. Ce trenuri vor ajunge la destinaţie cu întârziere
Circulația feroviară între stațiile Basarabi și Dorobanțu, reluată. Ce trenuri vor ajunge la destinaţie cu întârziere
Traficul feroviar a fost reluat între staţiile Basarabi şi Dorobanţu, după aproape jumătate de oră de întrerupere ca urmare a unei solicitări venite din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Solicitarea celor de la ISU a venit pe fondul necesității stingerii unui incendiu de vegetație izbucnit în zona respectivă, anunțau reprezentanții CFR SA într-un comunicat de presă.