Articolele din categoria ACTUAL:

 De ce au izbucnit, de fapt, incendiile din Grecia / Foto: Profi Media
De ce au izbucnit, de fapt, incendiile din Grecia: a fost mână criminală. Detaliul care a alertat autoritățile
Sunt anchete uriașe în Grecia, după ce autoritățile au stabilit că cele mai multe incendii au fost provocate de mâna omului. Aproape 670 de incendii au fost înregistrate și au distrus 500 de kilometri pătrați de teren. Mii de turiști au rămas blocați pe insulele devastate de flăcări uriașe. Temperaturile extreme au depășit 40 de grade Celsius în timpul valurilor intense de căldură. Experții și activiștii dau în continuare vina pe schimbările climatice, însă anchetele arată că de vină este neatenția umană sau reaua voință. 
Restaurant celebru din Pitești, mistuit de flăcări
Restaurant celebru din Pitești, mistuit de flăcări: incendiu devastator. Două blocuri din vecinătate, evacuate
Un incendiu puternic a izbucnit la renumitul restaurant din Pitești "La butoaie". 40 de persoane din local au ieșit de urgență după ce fumul a invadat toate încăperile. Și locatarii a două blocuri au fost evacuați de pompieri pentru că focul se putea extinde. La fața locului a venit și primarul care a cerut să fie aduse vidanje și cisterne pentru a stinge flăcările uriale. O persoană a ajuns la spital după ce a suferit un atac de panică. Incendiului ar fi pornit de la panourile fotovoltaice de pe acoperiș, spun anchetatorii. 
Fosta soție a fugarului Ionel Arsene, lăsată la mâna recuperatorilor de credite
Fosta soție a fugarului Ionel Arsene, lăsată la mâna recuperatorilor de credite - Datorii imense
Fosta soție a baronului de Neamț, Ionel Arsene, fugit din țară după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție, este urmărită de recuperatorii de credite pentru datoriile făcute împreună cu partenerul ei de viață. Arsene și soția lui au divorțat în urma cu câțiva ani. Gabriela Arsene a fost lăsată fără bunuri încă din anul 2020 când aceasta nu mai făcea parte din declarația de avere a lui Ionel Arsene. 
Ce trebuie să ai neapărat în bagajul pentru vacanță
Ce trebuie să ai neapărat în bagajul pentru vacanță - Ce-ar trebui să conțină trusa de prim-ajutor
Ai aşteptat-o un an întreg, iar acum ai ocazia să te bucuri din plin de ea. Da, este vorba despre vacanţa de vară, cea mai placută perioadă a anului, când distracţia este cuvântul de ordine. Bagajul pe care îl pregăteşti pentru vacanţă te poate ajuta să ai parte de un sejur de vis sau, dimpotrivă, îţi poate strica începutul de concediu, dacă nu îl faci asa cum trebuie.
Detalii șocante despre azilul din Mureș: 3 morți în 6 luni, nicio autopsie făcută
Detalii șocante despre azilul din Mureș: 3 morți în 6 luni, nicio autopsie făcută. Ce ascund torționarii?
Ies la iveală noi detalii șocante despre azilul groazei din Mureș. 12 beneficiari de la un centru din Baia Mare au fost transferați în timpul pandemiei la azilul ororilor din Târgu Mureș. În doar 6 luni, au murit 3 persoane fără măcar să se facă necropsia. Șocant este că reprezentantul legal al acestor persoane cu dizabilități susținea că vor ajunge într-un loc unde vor fi tratate conform standardelor europene. La Mureș, cel mai cumplit azil de până acum, anchetatorii au descoperit persoane bătute, subnutrite, chinuite, cu râie și ținute ca în lagăr. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!