Articolele din categoria ACTUAL:

Ucraina a exclus România de pe lista de „mulțumiri” pentru ajutorul în război. Foto: Profimedia
Lovitură sub centură de la vecinii din nord: Ucraina a exclus România de pe lista de „mulțumiri” pentru ajutorul în război
Cu ocazia zilei Ucrainei, sărbătorită pe 24 august, Ministerului Apărării al Ucrainei a transmis o serie de mulțumiri aliaților Kievului pe contul oficial de Twitter/X. Surprinzător, România nu figurează pe această listă de mulțumiri, cu toate că țara noastră s-a implicat activ în ajutorarea Ucrainei de la începutul războiului până în prezent. 
Rușii au ras de pe suprafața pământului un cimitir al mercenarilor Wagner. Foto: Twitter/X
Rușii au ras de pe suprafața pământului un cimitir al mercenarilor Wagner și au turnat beton deasupra. „Ce faceți? Nu vă e frică de Dumnezeu?”
O filmare șocantă apărută pe rețelele de socializare arată cum un cimitir unde erau îngropați mercenarii Wagneri căzuți în războiul din Ucraina a fost desființat, crucile aruncate, iar peste locul respectiv a fost turnat beton. Toate acțiunile trădează o grabă de a șterge orice urmă lăsată de trecerea mercenarilor conduși de Prigojin.   
Șoferul care a rupt bariera feroviară de la Brazi, ignorând semnalele acustice şi luminoase, s-a ales cu dosar penal - De ce este acuzat
Șoferul care a rupt bariera feroviară de la Brazi, ignorând semnalele acustice şi luminoase, s-a ales cu dosar penal - De ce este acuzat
Poliţiştii prahoveni l-au identificat pe şoferul care, joi, a forţat barierele la trecerea la nivel cu cale aferată din localitatea Brazi, ignorând semnalele acustice şi luminoase și rupând una dintre bariere. Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de trecerea unui tren de persoane, astfel că o posibilă tragedie a fost evitată în ultimul moment. În urma evenimentului, Poliţia a deschis un dosar penal pentru distrugere.
Reținere - imagine cu notă sugestivă
Tânăr reţinut, după ce şi-a şantajat fosta iubită, cerându-i să facă sex cu el şi să-i dea bani - Cu ce "o avea la mână" pe fată
Un tânăr de 19 ani din judeţul Dâmboviţa a fost reținut și este cercetat penal pentru şantaj după ce i-a cerut fostei iubite să facă sex cu el şi să-i dea bani. În caz contrar, fata de 18 ani era amenințată că imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare vor fi publicate în mediul online. Băiatul a fost ridicat de către poliţişti dintr-o pensiune, unde îşi dăduse întâlnire cu fata pe care o şantaja.
Tatăl lui Sebastian și fiul său, ucis în accidentul groaznic
Tatăl lui Sebastian, tânărul ucis de șoferul drogat, depune la poliție o înregistrare audio cheie
Tatăl lui Sebastian, băiatul ucis de șoferul drogat în stațiunea 2 Mai, va duce azi la poliție camera video a fiului său, care a înregistrat audio circa 30 de minute după producerea tragediei. Camera s-a aflat în borseta pe care o avea Sebastian și a ajuns la poliție imediat după accident, însă i-a fost returnată tatălui fără se i se solicite verificarea dispozitivului.