Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu, discuţii despre operaţionalizarea viitoarei Bănci de Investiţii şi Dezvoltare
Marcel Ciolacu, discuţii despre operaţionalizarea viitoarei Bănci de Investiţii şi Dezvoltare
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a discutat joi, în marja Forumului de afaceri al Iniţiativei Celor Trei Mări, desfăşurat la Bucureşti cu reprezentanţii băncilor de dezvoltare despre oportunitatea de colaborare în vederea operaţionalizării viitoarei Bănci de Investiţii şi Dezvoltare S.A., printr-un program de asistenţă tehnică pentru transfer de cunoştinţe şi dezvoltarea unor produse financiare comune. România s-a angajat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ca această bancă să fie deplin funcţională la 1 ianuarie 2025, precizează Executivul.
Românii nu fac față prețurilor - Costul vieții, uriaș, renunță la mâncare și vacanțe ca să aibă cu ce trăi - Date alarmante | Sondaj CURS
Românii nu fac față prețurilor - Costul vieții, uriaș, renunță la mâncare și vacanțe ca să aibă cu ce trăi - Date alarmante | Sondaj CURS
În timp ce Guvernul ia în calcul măsuri de austeritate pentru a acoperi gaura imensă din buget, vin date alarmante despre modul în care trăiesc românii de la o zi la alta! Creșterea cheltuielilor cu utilitățile este principala cauză a problemelor financiare cu care se confruntă românii în ultimii doi ani. Pentru a face față, cei mai mulți au cumpărat mai puține alimente, au redus cheltuielile la utilități și au renunțat la vacanțe, iar în multe cazuri și-au luat și un loc de muncă în plus, arată cel mai recent sondaj CURS. 
Cât plătește un magnat american să arate ca la 18 ani. Foto: Captură YouTube
Miliardarii au pornit în căutarea tinereții veșnice prin infuziile cu plasmă. Cât plătește un magnat american să arate ca la 18 ani
Miliardarii dau bani grei pentru tinerețea veșnică. Până de curând, un bogătaș american plătea sute de mii de dolari în fiecare lună pentru a infuza un litru de plasma tânără a fiului său în propriul corp. Acum, a ajuns la următorul nivel și face schimb de sânge cu fiul său. Miliardarul este doar unul dintre cei care încearcă să sfideze moartea. 
AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează cu spatele
AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)
AQUA Carpatica, brandul care a redefinit puritatea și a demonstrat că apa are gust, lansează acum o nouă băutură: AQUA Carpatica Flavours – apă minerală naturală carbogazoasă, cu suc de fructe și un strop de sirop de agave. Și nu oricum, ci cu spatele. Pentru că este mai corectă descrierea de pe spatele dozei, decât încadrarea în categoria comercială de pe față.
Marcel Ciolacu și președintele Poloniei
Marcel Ciolacu, întâlnire bilaterală cu președintele Poloniei: Aliați de încredere care împărtășesc aceeași viziune privind riscurile de securitate
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu preşedintele Republicii Polone, Andrzej Duda, în marja Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări (3SI), organizat de Guvernul României. Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele polonez Andrzej Duda au abordat în cadrul întrevederii şi teme legate consecinţele agresiunii ruse asupra Ucrainei. Prim-ministrul Marcel Ciolacu a salutat cooperarea foarte bună dintre România şi Polonia în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral, lansat în 2009 şi reînnoit în 2015. 
RAPORT GRECO
Raport GRECO - România, criticată - Care sunt principalele probleme pentru țara noastră
România a dezvoltat un cadru instituţional şi juridic de integritate pentru a promova integritatea şi a preveni corupţia în funcţiile executive de vârf ale guvernului central şi în cadrul agenţiilor de aplicare a legii, dar sunt încă necesare îmbunătăţiri în mai multe domenii, potrivit unui raport de evaluare publicat joi de Grupul de state împotriva corupţiei (GRECO) al Consiliului Europei.
Primarul din Crevedia, Petre Florin, a avut și în trecut o serie de manifestări controversate
Primarul din Crevedia și oamenii săi continuă să sfideze presa - VIDEO
Au trecut aproape două săptămâni de la explozia din Crevedia iar situația oamenilor rămași fără case devine din ce în ce mai dificilă. Containerele de locuit promise de primărie în urmă cu aproape o săptămână întârzie să apară. Oamenii își pregătesc curțile pentru cutiile de metal pe care le vor numi casă, asta deși nu le-a arătat nimeni cât de mari ar fi containerele sau de cât loc e nevoie. Între timp, primarul și angajații săi continuă să sfideze jurnaliștii și localnicii. Iar situația se complică și mai mult odată cu sechestrul instituit de procurori pe bunurile firmei. Iată reacțiile strânse de jurnaliștii Realitatea Plus.
PIB-ul Romaniei, in crestere
Vești bune pentru români - O nouă creștere a PIB-ului - Datele publicate de INS
Produsul Intern Brut al României - date ajustate sezonier - estimat pentru trimestrul II 2023 a fost de 395,152 miliarde lei preţuri curente, în creştere – în termeni reali – cu 0,9% faţă de trimestrul I 2023 şi cu 2,7% faţă de trimestrul II 2022 deşi în termeni nominali s-a înregistrat o uşoară scădere faţă de trimestrul precedent, arată datele provizorii (1) publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS).