MENIU

Steaua-Alicante CF 2-0, în ultimul meci amical al roş-albaştrilor jucat în cantonamentul din Spania

Foto: NewsIn

Steaua a învins joi gruparea din Liga a II-a spaniolă, Alicante CF, scor 2-0, în ultima partidă de verificare pe care gruparea din Ghencea a susţinut-o în stagiul de pregătire de la Oliva Nova.

Golurile Stelei au fost marcate de Kapetanos, care în minutul 18 a reuşit o execuţie de senzaţie de la 30 de metri, şi Liţu (90). În minutul 80, arbitrul partidei l-a eliminat pe Ghionea, după ce stoperul roş-albaştrilor a primit al doilea cartonaş galben.

Steaua: Zapata - Ogăraru, Tudose, Goian (cpt), Filip - Tiago - Szekely, Toja, Bicfalvi, Ionescu - Kapetanos. În cea de-a doua repriză, Marius Lăcătuş a trimis în teren următorul 11: Cernea - P. Marin, Baciu, Ghionea (cpt), Rada - Lovin - Nicoliţă, D. Moreno, B. Stancu, Ochiroşii - Liţu.

Steaua a mai disputat în cantonamentul din Spania două jocuri amicale, cu Tianjin Teda, scor 3-1, şi FC Zurich, scor 2-2. După terminarea partidei cu Alicante CF, roş-albaştrii vor părăsi Spania şi vor ateriza pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în jurul orei 2:30.

Mai multe articole despre:
Steaua amical