MENIU

Primarul Antonie Solomon şi-a luat abonament de VIP la meciurile Universităţii Craiova

Foto: Realitatea.net

Edilul oltean a plătit 1500 de euro pentru a sta la tribuna oficială a stadionului "Ion Oblemenco". Antonie Solomon a ales locul cu nr. 13 pentru că îi poartă noroc.

Suporterii Universităţii Craiova nu au luat cu asalt casele de bilete pentru meciului cu Dinamo, care deschide sezonul Ligii 1 pentru echipa olteană. În prima zi, doar câteva sute de bilete au fost vândute, în condiţiile în care arena "Ion Oblemenco" a fost mai mereu plină la meciurile din sezonul trecut.

Locurile nu vor rămâne însă neocupate la tribuna oficială, acolo unde preţurile prohibitive nu i-au alungat pe cei dornici de imagine.

Primarul Antonie Solomon, după lupte seculare cu patronul Adrian Mititelu, a decis să finanţeze clubul Universitatea Craiova şi din banii personali după ce a impus mai multe hotărâri în Consilului Local prin care aloca societăţii fotbalistice circa un miliond e euro în acest an.

Edilul-şef a fost la casele de bilete şi şi-a cumpărat un abonament în sectorul VIP. Acesta costă 1500 de euro şi este valabil pentru tot sezonul 2009-2010.

“Mi-am achiziţionat abonament la oficială, pe locul 13, pentru că îmi poartă noroc. Am un mesaj pentru suporterii adevăraţi: să vină să încurajeze echipa cu fapte, nu cu vorbe. Să nu se uite la bani, să ajute, dacă iubesc această echipă cu adevărat. Ce eu nu puteam să fac altceva cu 6.500 lei?”, a declarat Solomon pentru Ediţie de Oltenia.

Partida cu Dinamo este programată sâmbătă, 1 august, de la ora 21.00. Pentru un bilet la peluză, suporterii vor trebui să plătească 20 de lei, pentru tribuna a II-a - 30 de lei, iar pentru un bilet la tribuna I - 40 de lei, în timp ce un tichet de intrare la meci la tribuna 0 costă 50 de lei.