MENIU

Patru persoane au murit în Giurgiu după ce un autoturism s-a ciocnit frontal cu un autobuz

Foto: observatordebacau.info

Patru persoane au murit, marţi după-amiază, pe DN6, în afara localităţii Gorneni, judeţul Giurgiu, după ce un autoturism a intrat frontal într-un autobuz, atenţia şoferului care a provocat accidentul, fiind distrasă de nişte porumbei liberi, aflaţi în maşină.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Giurgiu, persoanele din autobuz nu au suferit leziuni în urma accidentului.

"B.Petre, de 49 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Alexandria - Bucureşti, datorită distragerii atenţiei de porumbeii ce se aflau liberi în autoturism, a pătruns pe contrasens lovindu-se frontal cu un autobuz, condus regulamentar de G.Ion, din comuna Clejani, judeţul Giurgiu", se arată într-un comunicat al IJP Giurgiu.

Potrivit documentului, în urma impactului au murit patru persoane, cu vârste între 40-49 de ani, şi rănirea uşoară a unui copil de 11 ani, toţi fiind pasagerii autoturismului. Acesta a fost distrus în proporţie de 80%, iar autobuzul prezintă avarii în proporţie de 25%.
Mai multe articole despre:
accident victime Giurgiu carosabil