MENIU

M. GEOANĂ: Cine este Miron Mitrea? Nu are nicio funcţie în partid

Foto: NewsIn

Mircea Geoană îi minimalizează rolul lui Miron Mitrea în PSD. "Nu are nici o funcţie în partid aşa că nu ma interesează", spune liderul PSD. Declaraţia a fost făcută, la Realitatea TV, în contextul în care presa a scris zilele trecute că Miron Mitrea se pregăteşte să candideze pentru şefia PSD.

"Cu Geoană am probleme. Mi-am băgat dinţii în beregată şi nu-i
mai scot. Nu-l mai las, bă. Mi-am băgat colţii în gâtul lui, până nu-i rup beregata nu mă las!", declara Miron Mitrea la sfârşitul lunii decembrie 2008.

După această declaraţie, Miron Mitrea a fost exclus de PSD de la masa deciziilor. Presa a scris că la congresul PSD care ar putea fi organizat în aprile, Miron Mitrea ar vrea să candideze împotriva lui Mircea Geoană, pentru funcţia de preşedinte al PSD. La acelaşi congres, PSD se pregăteşte să-şi desemneze candidatul la prezidenţiale.

"Cred că la acest faimos congres al nostru în care miza nu este cine conduce partidul, ci miza este cine poate să-l înfrângă pe Traian Băsescu. Cred că a pornit cu bune intenţii (T. Băsescu), din punct de vedere al eficacităţii mandatului cred că sunt foarte multe restanţe", a spus Mircea Geoană.

Varianta PSD pentru a-l contracara pe Traian Băsescu, pare a fi pentru moment Mircea Geoană. Nu toţi sociali-democraţii cred însă în ea.

"Băsescu este un tip şmecher. Avem în partid foarte mulţi oameni care sunt îndrăgostiţi şi la propriu şi la figurat de Traian Băsescu", a afirmat Mădălin Voicu.