MENIU

Geoană, validat de Congresul Extraordinar drept candidatul PSD la prezidenţiale

Geoană: Asistăm astăzi la cel mai important moment politic al României
Foto: NewsIn

Aplauze la scenă deschisă la Romaero. Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a lansat vineri oficial candidatura pentru preşedinţia României. Preşedintele PSD a deschis lucrările Congresului extraordinar al Alianţei PSD+PC, \"cel mai important moment politic al României\", în prezenţa a peste 10.000 de delegaţi veniţi din toată ţara.

"Dragi prieteni, daţi-mi voie să declar în mod oficial deschise lucrările congresului, este cel mai important moment politic al României. Este un moment de care va depinde destinul României", a spus Mircea Geoană.

Liderul PSD le-a mulţumit membrilor celor două partide pentru participare. De asemenea, Geoană a salutat prezenţa la Congres a invitaţilor din partea altor partide politice "prietene", precum Partidul Socialist Român, Partidul Alianţa Socialistă, dar şi reprezentanţilor sindicatelor "care indiferent de conjunctură vor rămâne partenerii noştri".

Este pentru a treia oară când Mircea Geoană îşi lansează candidatura la alegerile prezidenţiale din toamnă. Prima dată s-a întamplat la începutul lunii aprilie. A doua oară, la mijlocul lui mai. Şi, aproape de fiecare dată, vinerea, zi considerată norocoasă pentru lansările pesediste.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD candidatură preşedinţie