MENIU

Din 627 de posturi ce urmează a fi reduse la Ministerul Transporturilor, peste 200 sunt de la Agenţia de Sănătate Publică

Foto: Realitatea.net

Din cele 627 de posturi ce urmează a fi reduse la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI), circa 200 provin de la Agenţia de Sănătate Publică a MTI, a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, ministrul Radu Berceanu.

"Ministerul Transporturilor are un sistem de sănătate publică special, ca şi cei de la armată ş.a.m.d. Agenţia de Sănătate Publică a MTI are 260 de persoane şi o lună de zile m-am căznit să aflu cam la ce folosesc astea 260 de persoane. Noi avem nişte spitale. Sunt cele 16 spitale ale CFR, unde lucrează doctorii respectivi, care îşi fac treaba. De ce mai am nevoie de alte 260 de persoane pe deasupra? Drept urmare, vreo 200 şi ceva din aceste posturi o să dispară şi vor rămâne 30-40 de persoane care vor intra în minister în direcţia de sănătate care o avem deja şi care la ora actuală are vreo 15 persoane", a spus Berceanu.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat miercuri, după şedinţa de Guvern, că se vor restructura un număr de şapte agenţii, societăţi şi companii din subordinea ministerului, iar 627 de posturi vor fi reduse.