MENIU

Cadavrul unui irlandez a fost descoperit după 20 de ani în propriul pat. L-au dat de gol picioarele

Nimeni nu s-a interesat de dispariție

adavrul unui irlandez a fost descoperit după mai bine de două decenii, din pură întâmplare. Trupul a zăcut în pat două decenii, acoperit cu o pătură. Culmea este că, deşi avea rude, nimeni nu l-a căutat în tot acest timp.

Descoperirea macabră a fost făcută de angajaţii de la deratizare au venit să omoare şobolanii dintr-o casă care urma să fie scoasă la vânzare de primăria din oraşul Mallow, Irlanda.relatează Mirror.

Când au intrat în casă, au observat numeroase pliante la uşă şi s-au decis să facă puţină ordine înainte de a se apuca de treabă. Ajunşi într-unul dintre dormitoare, au văzut o pereche de picioare ieşind de sub o pătură peste care era pus un palton.

„Am sunat imediat la poliţie. Nu ştiam cine locuieşte în casa asta, nu am văzut niciodată pe nimeni să intre sau să iasă de aici”, a declarat muncitorul care a găsit cadavrul.

Scheletul a fost identificat, cu ajutorul amprentelor dentare și se presupune că a murit în luna ianuarie 2001.

Registrele de asistență socială au indicat că domnul O’Sullivan primise alocația pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă din 4 octombrie 2000 până la 23 ianuarie 2001. Dosarul lui a fost închis automat din sistem pe 23 ianuarie 2001, după ce nu încasase trei plăți la rând.

Mai multe articole despre: