MENIU

Simona Halep: ce trebuie să facă românca pentru a deveni jucătoarea perfectă

Simona Halep

Simona Halep, numărul doi mondial, va juca direct în runda a doua a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, contra învingătoarei dintre cehoaica Barbora Strycova şi o jucătoare venită din calificări.

Jurnaliștii americani de la Tennis World au analizat jocul Simonei Halep și cred că fostul lider mondial va avea nevoie de antrenor pentru turneele desfăşurate pe iarbă.

De ce anume are nevoie Simona Halep de la un antrenor? Românca ar trebui să-și îmbunătățească jocul pe iarbă. Ar fi ultimul pas, pentru a fi competitivă pe toate suprafețele. Trebuie să spunem că Simona a avut și niște probleme fizice care i-au limitat performanțele în primele săptămâni ale anului. Tenisul ei este aproape complet, dar dacă are nevoie de îmbunătățiri, acestea ar trebui făcute pe iarbă. O suprafață unde niciodată nu a jucat cel mai bun tenis al ei, atât din punct de vedere al calităților tehnice, cât și din punct de vedere al stilului de joc", au scris cei de la Tennis World, preluaţi de fanatik.ro.

Mai multe articole despre:
jucătoarea perfectă