MENIU

Mihai Tudose, 0 realizări în evaluarea Guvernului Grindeanu. Oprișan: Să nu vorbim de asta!

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a fost solicitat, luni, să comenteze faptul că Mihai Tudose, propus premier de PSD, a îndeplinit zero realizări în evaluarea de partid, ca ministru al Economiei în Guvernul Grindeanu, el făcând apel la a nu se mai discuta despre acest lucru.

Întrebat despre faptul că Tudose are zero realizări în raportul de evaluare a Guvernului Grindeanu, realizat de Darius Vâlcov, raport care a dus la demiterea Executivului prin moţiune de cenzură, Oprişan a spus:

„Haideţi să nu mai vorbim despre chestia asta, haideţi să-l lăsăm pe domnul preşedinte al României să-şi îndeplinească prerogativele constituţionale, şi Parlamentul, şi vorbim după aia”.

„Avem un candidat la funcţia de prim-ministru şi eu cred că Guvernul îşi va face datoria. Şi eu tot cu mare încredere privesc candidatul pentru funcţia de prim-ministru şi viitorul Guvern pe care vreau să vă spun foarte clar că îl vom supraveghea foarte de aproape. Mihai Tudose este un coleg foarte bun şi a demonstrat la Economie că se pricepe şi are cunoştinţele necesare”, a adăugat Oprişan.

Întrebat dacă a fost responsabil atunci când a votat propunerea ca Tudose să fie premierul PSD, Oprişan a răspuns: „Da. Eu vă spun foarte clar, de dragul PSD sunt foarte responsabil”.