MENIU

Doliu în muzică. Un artist în ascensiune a murit, în mod misterios, la doar 21 de ani

A murit la doar 21 de ani

Juice Wrld, cântăreț american de rap, aflat în plină ascensiune, a murit în mod misterios, la Chicago. Avea doar 21 de ani.

Devenise celebru în lumea muzicii rap din SUA, iar acum fanii îl plâng. Cântărețul de rap Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani, după ce a căzut la pământ în aeroportul Modway din Chicago.

A avut colaborări cu artiști destul de cunoscuți în lumea rapului, unul dintre aceștia fiind chiar Nicki Minaj. În data de 2 decembrie, Juice Wrld și-a serbat ziua de naștere. La șase zile distanță, artistul se afla în aeroport când tragedia a avut loc.

Juice Wrld avea un zbor spre California. El s-a prăbușit pe podea, în zona de check-in, cu sânge la gură, conștient. Nu se cunosc motivele decesului.

E posibil ca artistul să fi făcut un atac cerebral ori să fi fost sub influența stupefiantelor, scrie Fanatik.. Toate detaliile legate de moartea sa vor fi stabilite acum de medicii legiști care vor efectua necropsia. Sursele de inspirație pentru Juice Wrld (Jarad Anthony Higgins pe numele din buletin) au fost, conform propriilor sale declarații, Kurt Cobain, U2 și Queen.

Mai multe articole despre:
Juice Wrld