MENIU

Brigitte Pastramă și provocările vieții în Dubai. De ce refuză să se întoarcă în România: „Pe soțul meu îl văd o singură dată la 40 de zile”

Deși mulți asociază Dubaiul cu luxul și confortul, Brigitte Pastramă dezvăluie că realitatea este mult mai dură. Vedeta a ales să părăsească tot ce avea în România pentru a-și susține fiica, Sara, care studiază în Emiratele Arabe Unite. Însă, această mutare nu a fost lipsită de sacrificii majore. Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, se văd o dată la 40 de zile, iar încercările ei de a dezvolta un business în Dubai au eșuat.

Brigitte a mărturisit că s-a mutat pentru a-i oferi Sarei un altfel de viitor, diferit de cel al fiului ei, Robi. Cu toate acestea, fiica ei nu este mulțumită de schimbare, fiind nemulțumită de numeroasele interdicții impuse în Dubai. „Am renunțat la tot pentru a-mi ajuta copilul, dar nu am venit aici pentru mine”, spune Brigitte, subliniind că a sacrificat cariera din România, viața spirituală și chiar relația cu soțul ei pentru binele fiicei sale.

Sacrificii uriașe pentru un viitor mai bun

Brigitte Pastramă a încercat să înceapă o afacere în Dubai, dar nu a avut succes. „Nu am venit aici pentru mine, ci pentru Sara, dar a fost extrem de dificil. Afacerile aici necesită investiții uriașe, iar multe domenii, cum ar fi imobiliarele, nu sunt atât de profitabile cum par”, a explicat vedeta. Deși nu regretă mutarea, Brigitte recunoaște că îi este dor de viața din România – de prieteni, afaceri și evenimentele la care obișnuia să participe.

Chiar dacă viața în Dubai este dificilă, Brigitte nu intenționează să se întoarcă în România. „Am făcut sacrificii uriașe pentru a rămâne aici și pentru a-i oferi Sarei un minim de confort. Îmi lipsește tot ce aveam acasă, dar nu mă voi răzgândi”, a declarat Brigitte. Ea a renunțat la multe lucruri personale, inclusiv la cățelul ei, pentru a se putea stabili în Dubai.

Fiica ei, nemulțumită de viața strictă din Dubai

Sara, fiica lui Brigitte, nu este încântată de stilul de viață din Dubai, considerând că este mult prea restrictiv. „Sara nu este fericită pentru că aici nu are libertatea de acasă. Nu poate face lucruri pe care le făcea în România, cum ar fi să meargă la mall sau să se distreze cu prietenii”, a povestit Brigitte. Cu toate acestea, vedeta este convinsă că face ceea ce este mai bine pentru fiica sa, dorind să o țină departe de anturaje nepotrivite.

„Eu nu vreau să repet greșelile pe care le-am făcut cu Robi. Am crezut că dacă o aduc aici, îi ofer un viitor mai bun, departe de influențele negative din România”, a spus Brigitte. Chiar dacă Sara nu înțelege în acest moment sacrificiile mamei sale, Brigitte speră ca, în timp, fiica ei să aprecieze tot ce a făcut pentru ea.

Brigitte Pastramă își dedică toate resursele pentru a-i asigura fiicei sale o educație bună și un viitor strălucit, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la luxul și confortul personal. „Prefer să investesc în copilul meu decât în lucruri materiale”, a conchis vedeta, referindu-se la decizia de a renunța la achizițiile personale pentru binele Sarei.