MENIU

Ziua eMAG – TOP 10 televizoare 4K Ultra HD care au cele mai mari reduceri

Ziua eMAG debuteaz cu o serie de reduceri foarte mari pentru televizoarele 4K Ultra HD. Am făcut o selecție a celor mai interesante modele care au discounturi uriașe.

Lista completă de Ziua eMAG poate fi consultată AICI.

În continuare am făcut o selecție a celor mai interesante modele de televizoare care au cea mai performantă rezoluție de pe piață, 4K Ultra HD și care beneficiază de Ziua eMAG de cele mai mari reduceri posibile.

Ziua eMAG – LED Curbat Smart 3D Panasonic

Acest televizor folosește cele mai noi tehnologii, poate fi conectat la internet prin Wifi, are o diagonală foarte generoasă de 139 cm și rezoluția Ultra 4K hd, plus un discount fabulos de 3600 de lei doar astăzi, de Ziua eMAG. Oferta completă o găsiți AICI.

Ziua eMAG – Televizor Curbat Smart Android 3D Led Sony Bravia

Modelul de televizor Sony Bravia este unul absolut excepțional, are tehnologia 3D pe care o poți viziona la rezoluții Ultra HD, 4k, CEA MAI Nouă tehnologie depe piață. Televizorul folosește sistemul de operare Android și are o diagonală uriașă de 164cm, la fel de mare este și reducerea de la eMAG care poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Televizor curbat Smart 3D Samsung

Tehnologia Samsung în producerea televizoarelor inteligente este recunoscută și acum modelul de televizor curbat și Smart cu diagonal 138 cm are o ofertă excelentă de Ziua eMAG. Televizorul are o reducere de 5000 de lei și oferta se găsește AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Un televizor ce poate fi achiziționat cu un buget accesibil, mediu, este televizorul LED Smart Samsung care are diagonală de 101cm și rezoluția cea mai înaltă 4K Ultra HD. Prețul cu reducere de 1300 de lei poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Televizor Philips LED

Și cei de la Philips au un model de televizor la reducere de la eMAG. Televizorul are 139cm rezoluție și reducere uriașă de 1500 de lei. Oferta celor de la eMAG poate fi găsită AICI.

Ziua eMAG – Televizor Smart Samsung

Acest televizor beneficiază de un discount de Ziua eMAG de 1900 de lei și are toate funcțiile unui televizor inteligent, se poate conecta la internet și folosește rezoluția 4k Ultra HD. În plus, diagonala televizorului este una ideală pentru o sufragerie mare. Oferta este AICI.

Ziua eMAG – Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung

Despre acest televizor se poate spune că are absolut tot ce are nevoie. De la funcțiile inteligente, conectarea la internet, redare de imagini 3d de mare fidelitate, rezoluție 4k ultra hd și o diagonală de 163 cm. În plus, discountul este uriaș și poate fi găsit AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED LG

Acest televizor inteligent de la LG are o diagonală 109 cm și rezoluție 4k ultra hd și unul dintre cele mai accesibile prețuri pentru asemenea tehnologie de ultimă oră. Discountul este unul de 1100 lei și oferta completă de Ziua Emag POATE FI găsită AICI.

Ziua eMAG – LED Smart Android 3D Philips

Acest televizor are o diagonală de 123 cm și o reducere pe măsură de 1700 de lei. Televizorul este ideal pentru un dormitor sau o sufragerie de dimensiuni mari deoarece redă imagini pe ecranul uriaș la o calitate desăvârșită. Oferta pentru aceste televizor de Ziua eMAG este AICI.

Ziua eMAG – Televizor LED LG

Ultimul televizor pe care vi-l prezentăm din cadrul promoției Ziua eMAG este acest LG care are diagonală de 138 cm și discount de 30% din preț. Oferta excepțională este AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
televizoare emag 4k ultra hd ziua emag