MENIU

Top 5 rochii de seară ieftine și foarte frumoase

Am selectat pentru voi 5 modele de rochii de seară ieftine și foarte elegante, potrivite pentru orice ocazie specială.

Pentru că sezonul nunților este în plină desfășurare, am ales pentru voi 5 modele de rochii de la diferite magazine online care sunt foarte ieftine. Rămâne să alegeți modelul care vă place cel mai mult.

Rochii de seară ieftine – dasha.ro

Dasha.ro are mai multe rochii de seară ieftine pe care le puteți vedea pe site-ul lor, dar nouă ne-a atras atenția rochia elegantă Tela ce are un preț foarte bun, mai mult are și o reducere importantă în această perioadă. Prețul acestui model poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară ieftine de la dasha.ro găsiți AICI.

Rochii de seară ieftine – priveboutique.net

Un alt magazin online, o altă rochie de seară ieftină, de data aceasta una foarte sexy. Modelul de rochie midi umăr gol este făcută din tercot și bumbat și este disponibilă pe culorile alb și negru. Prețul ei îl puteți consulta AICI.

Mai multe rochii de seară ieftine de la priveboutique.net găsiți AICI.

Rochii de seară ieftine – nimphe.ro

O rochie foarte elegantă și care ne-a sărit în ochi și datorită culorii ei foarte elegante este acest model de la nimphe.ro. Prețul ei este la reducere, are un discount de 44% și poate fi consultat AICI.

Mai multe rochii de seară ieftine de la nimphe.ro găsiți AICI.

Rochie de seară – kurtmann.ro

Rochia Athe Baddo Black este foarte elegantă și sexy, dar și foarte ieftină. Rochia este cu umerii goi și cu bretele și este fabricată din vâscoză. Prețul ei este disponibil AICI.

Mai multe rochii de seară ieftine de la kirtmann.ro sunt disponibile AICI.

Rochii de seară ieftine – Glittio.ro

Un alt magazin interesant cu rochii de seară ieftine pe care l-am descoperit este Glittio.ro. Aici am găsit rochia Vero Moda Magnolia de culoare neagră, cu dantelă, ce are o reducere de mai bine de 50%. Prețul ei e disponibil AICI.

Mai multe rochii de seară ieftine de la Glittio.ro găsiți AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii de seara ieftine rochii de seara