MENIU

Semne că urmează să fii părăsită, în funcție de zodia lui

Semne că urmează să fii părăsită, în funcție de zodia lui

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze. Unele se termină pe neașteptate, pentru că unul dintre parteneri pleacă, pur și simplu. Altele se deteriorează încet-încet, iar în final ambii parteneri sunt de acord că este mai bine să-și vadă fiecare de drumul său.

Atunci când iubitul tău pleacă, pe lângă suferința despărțirii mai ai și sentimentul de a fi abandonată, de a nu merita să fii iubită, care este uneori chiar mai dureros decât despărțirea în sine.

Dacă ești atentă însă la semnalele pe care ți le dă partenerul, ruptura dintre voi nu te va lua pe nepregătite. Este adevărat că o să doară, dar cel puțin nu vei fi în șoc, pentru că vei cunoaște din anumite indicii că partenerul tău se pregătește să plece. Iată care sunt aceste indicii, în funcție de zodia sa!

Berbec

Atunci când simte că iubirea s-a sfârșit, Berbecul nu te poate minți, pentru că nu stă în firea lui să ascundă lucruri. Așa că un semn clar că se pregătește să plece este faptul că nu-ți mai spune „Te iubesc!”. În plus, Berbecul are o fire nestăpânită, așa că s-ar putea să devină mai impulsiv decât de obicei pe măsură ce stresul legat de despărțire crește. Într-un astfel de acces de impulsivitate s-ar putea chiar să-ți mărturisească intențiile sale. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu compatibilitate zodii