MENIU

Rune - Alfabetul Zeilor. Mesaje din magia supranaturalului. Etalare RUNE 10 octombrie 2024

ETALARE RUNE 10 OCTOMBRIE 2024. Foto/Profimedia

Runele sunt considerate alfabetul zeilor și sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticlă ce reprezintă semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

Ele au proveniență din triburile nordice și germanice și datează încă din secolul 1. Totalitatea runelor laolaltă cu puterile și conexiunile lor formează un sistem magic, adevărat centru de forță ce se consideră că aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinație folosită cu succes și în zilele noastre, fiind folosite și că amulete de protecție și talismane norocoase.

Iată mesajele pe zodii în etalarea runelor pentru joi 10 octombrie 2024

În legendă norvegiană, se știe că zeul Odin și-a tras în țeapă inima cu propria să sulița și a atârnat-o în copacul vieții Yggdrasil pentru nouă zile și nouă nopți, totul că să poată percepe semnificația mistică a runelor. Zeul Odin a făcut acest uriaș sacrificiu plin de chin și risc pentru sine pentru că știa că runele transmiteau mesaje adânci, fiind punți de comunicare între supranatural și natural, iar dacă putea înțelege aceste mesaje ar fi dobândit înțelepciune profundă și putere nelimitată. Zeul și oamenii săi puteau folosi runele că vraja pentru protecție și succes pentru că ele erau simboluri izvorâte din sursă destinului.

 

De aceea, încă din primul secol popoarele germanice au folosit runele atât pentru scris cât mai ales pentru virtuțile lor metafizice și de natură magică.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce caută înțelegere mai profundă a situațiilor, predispoziții sau răspunsuri subtile la o întrebare. Runele nu îți dau un indiciu iar tu îți folosești intuiția pentru următorul tău pas.

Deși în acele vremuri toată lumea le folosea, adevărații cunoscători ai tainelor runelor erau considerați vindecători sau magicieni. Doctorii tratau boli, războinicii se rugau pentru bătălii în lupte, vânătorii pentru o pradă bogată.
 

Fiecare runa are mai multe semnificații și un element comun între aceștia iar interpretarea etalărilor este variată și are la baza exact semnificația acestor pietre magice.

Primește mesajul, corelează-l cu viață ta prezența și extrage din el tot ce e mai bun că să te împuternicească și să iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa extrasă – Laguz : Runa germanică Laguz semnifică înflorire, curgere, apă și nu orice apă cu curgătoare. Această runa poartă cu sine o semnificație pozitivă și liniștitoare. Totul curge așa cum trebuie și cum e mai bine în viață ta acum precum curge un rău de munte, trecând peste obstacole cu ușurință. Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru că apă înseamnă intuiție. Laguz te sfătuiește să îți hrănești acest aspect și să beneficiezi cât mai mult de pe urmă ei. Totodată, hidratează-te din belșug cu apă de bună calitate

 

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalată – Nauthiz: Se pare că între ține și țelul tău există o distanță desul de mare. Ai nevoie să depășești acest hop. Dar cum?! Trecerea prin această “prăpastie” este riscată dar, totodată, ai mare nevoie de ea. Nautiz indică o dorința a sufletului neîmplinită în prezent.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalată – Raido: Această runa transmite mesajul că suntem la mâna destinului, că trebuie să ne urmăm calea pentru care am venit pe pământ. Urmează schimbări în viață ta, de obicei pozitive, care te vor face să privești altfel lucrurile.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalată – Uruz : Toate procesele vieții tale de acum se anunță a fi pozitive. Nu te teme de schimbări, ele sunt favorabile. Nu te teme că poți pierde controlul asupra unor evenimente. Situația ta în viață doar schimbă formă dar își menține formă de baza. Apariția acestei rune este și evidență unui succes practic pe care îl vei avea urmare a puterii că forță de viață.

ETALARE RUNE pentru LEU

Runa etalată – WUNJO (cu față în jos). Va fi nevoie să confrunți unele situații înainte de a te mișcă înainte și într-o perioada mai bună a vieții tale. Dacă nu te simți în stare să iei decizii acum, scrie cum te simți săptămânal și în maxim două luni revizuiește-ți ce ai scris. Asta te ajută să îți vezi progresul și cum te-ai mișcat mai mult spre zona în care să iei deciziile necesare pentru o viață mai bună.

ETALARE RUNE pentru FECIOARA

Runa etalată – ANSUZ (cu față în sus). Ansuz sugerează că există o semnificație în totul în preajma ta. Încearcă să te asiguri că ai canalele de comunicare deschise și funcționale între ține și cei dragi. Este o bună ocazie să pui mâna pe telefon, mail sau să scrii cuiva, în special dacă ai tot amânat acest lucru. 

ETALARE RUNE pentru BALANȚĂ

Runa etalată – Gebo : Dacă te interesează despre o situație ce ține de muncă ta, această runa îți anunță faptul că succesul îți este legat de activități de parteneriat. Caută-ți aliați și acționează cu ei că un membru de echipa. 

ETALARE RUNE pentru SCORPION

Runa etalată – HAGALAZ. Semnificație : PERTURBARE. Poate că te găsești înconjurat de evenimente negative aflate aparent în afară controlului tău. Această runa îți indică posibilitatea că tu să te temi de o zdruncinătură în realitatea ta, în siguranță ta, în muncă ta, în relațiile sau credințele tale. Este necesar să realizezi că tu nu ești o victima a circumstanțelor externe. Tu îți creezi propria realitate, natură ta proprie creează ceea ce se întâmplă, că atare nu ești neajutorat. Cu atenție examinează situațiile din jurul tău și propriile tale credințe și atitudini despre ele și spre ele. Runa Hagalaz te informează că tu deții soluțiile în propriile tale mâini.

ETALARE RUNE pentru SĂGETĂTOR

Runa etalată – Inguz: Inguz îți aduce vești bune și oportunități neașteptate. Fii pregătit să primești darurile universului și să profiți de ele. Acum este timpul să îți deschizi mintea și inima către noi posibilități și să îmbrățișezi schimbarea. Ești pe drumul cel bun, iar eforturile tale vor fi răsplătite din plin.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN

Runa etalată – Kenaz: Dacă ai probleme în relația cu cineva din familie, runa te avertizează că ceea ce se schimbă într-o relație este ceea ce trebuie să se schimbe că să evoluați. Chiar dacă este dureros, unele schimbări sunt dureroase dar sunt parte din viață și aduc ceea ce aveți nevoie. Vei înțelege asta după o vreme după ce durerea se oprește.

ETALARE RUNE pentru VĂRSĂTOR

Runa etalată – Mannaz (inversată): Fii atent la o persoană din anturajul tău care poate să aibă două măști diferite și să fie lipsit de onestitate față de ține. Totodată, ești sfătuit să fii atent la relația cu cineva de sex opus și să faci totul că să întreții și dezvolți această relație în armonie : soție sau soț, partener de muncă, tată sau mama. Mannaz este runa umanității și a umanului în general.

ETALARE RUNE pentru PEȘTI

Runa etalată – Perth : Această runa indică faptul că acum te afli într-o situație atemporală sau curând se va simți așa. Ce se întâmplă acum poate fi perceput subiectiv drept o situație între cer și pământ. Trecutul este mort iar viitorul nu s-a născut încă. Te poți simți că și cum ai picat în afară timpului și ești pierdut. Este doar o stare temporară până te regăsești din nou.

SURSA