MENIU

Mercur intră în Scorpion: cele mai mari secrete ies la iveală. Zodiile sunt îngenuncheate

Mercur intră în Scorpion: cele mai mari secrete ies la iveală. Zodiile sunt îngenuncheate

Mercur intră în zodia Scorpion, iar acest lucru înseamnă că se va activa sectorul dorințelor. Nativii vor simți tentația de a lua sau fura anumite lucruri de la alți oameni. Ne vom dori să facem lucruri interzise, iar acum este și perioada în care cele mai ascunse secrete ies la iveală.

Poziția astrologică a planetei Mercur în Scorpion îi face pe nativi să obțină tot ce și-au dorit și să muncească din greu pentru acest lucru. Chiar și într-o banală conversație, zodiile vor duce totul în direcția personală, cu accent pe nevoile lor particulare. Fiecare nativ în parte va vedea totul în profunzime, va explora, se va canaliza pe egoul lui, dar va și învăța o lecție importantă. Nuanțele tendențioase își vor face apariția în viața fiecărui nativ și, cât timp Mercur tranzitează Scorpion, pe data de 27 septembrie, zodiile vor transforma orice argument într-o cerință.
Urmează zile de foc pentru multe dintre zodii!

Berbec

De obicei, ești genul de persoană care pune piciorul în prag și face lucrurile să se întâmple, dar ce faci dacă nu vei putea? Atunci când întâlnești un impediment în calea ta, te aprinzi imediat. Așa se va întâmpla și acum, când te va cuprinde exasperarea, până în punctul în care vei vrea să dai cu pumnul în ceva. Violența nu este răspunsul, ci răbdarea. Canalizează acea forță interioară către un obiectiv benefic.

Taur

Atitudinea ta fermă poate fi "prinsă" într-o buclă temporală acum. Nu numai că lucrurile nu vor merge bine, dar și temperamentul tău calm va fi oprit, iar acest lucru te va frustra. De obicei ești atent și gânditor, însă cât timp Mercur va tranzita zodia Scorpion vei lua decizii impulsive, care nu se împotrivesc cu felul tău rațional de a fi. Îți va fi dor de acea comunicare strânsă și personală cu oamenii la care ții. Când întâlnirile planificate se vor amâna, este posibil să vrei să dai vina pe ceilalți, iar acest lucru să ducă la disensiuni. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop